Презентација на Интериери со концепт

• Креатор на темата Креатор на темата Muhamed A
  • Време на започнување Време на започнување

Проценка на дизајн

• Вкупно гласачи
    17
Член од
16 ноември 2014
Мислења
3
Поени од реакции
1
Веб-сајт
facebook.com
Interior Design - Sky City Concept by Home Decor

Ова соба е дизајнирана со чист и убав концепт на стилот град врз градот, собавва е дизајнирана на елегантен стил и е преставена на приподниот изглед, без никаква електрична светлина и декораци за подобар изглед, едноставно е една соба полнета со намештај и некој елементи за секојдневно живење, модерна и контемпорарна соба со отворени бои и со плетена бела структура како база.

city_above1.jpg

city_above_2.jpg

Дневна соба за Жевахир Скај Сити Концептот Дизајнирано од Мухамед Ајдини (Хоум Декор).

Грозно, се е онака стерилно, бело, небаре е некоја чекална во болница. Ја нема топлината што треба да ја има едно живеалиште за да претставува дом, можеби според некој е модерно, ама сепак премногу захтевно за чистење и одржување, никогаш не би живеел во ваков простор и според мене ова нема никаква вредност.

Аndrew, фала друже мило ми е оти ,ју лове ит, затоа што ај лове ит туу, хаха не навистина благодарам сто сподели време да коментираш на таков лубезен начин. позз и фала.[DOUBLEPOST=1416186185][/DOUBLEPOST]Безидејазаник многу добро си критикувал али би сакал да додадам нешто на тоа што си рекол, оти јас сум напишал дека целиот концепт е напраен на начин да се покажува повише со помалце, кога викам со помалце да се покажува повише си мислам на тоа дека на 12 саат дење имаш толку светлина што не ти треба да трошиш на елек. енергија значи економично е да се живе на таков луксузен минималистички простор што дава своја светлина, а за одржување не би можел некој да се жали оти нема што да се чисти на овој простор имаш минимален намештај, што е дигнат тоа значи мозеш со жокер да го чистиш целиот под, без да си ограничен од намештајот имаш клуб маса која можеш да ја собереш и да ја напраиш коцкава па да ја мрдаш ако сакаш, комода која е минимална и е стаена у зид 2 фјоки од страна а у средина бело стакло со место за плајери, имаш балконска врата со ролетни што се отвара и е лесен за чистење, а на просториаја која има бело стакло (а онашто е празно у средина е отворено за лето нормално) е наменето за отварание и затварание и е вакумиран систем значи нема шанци да не ја држи температурата од двете страни иста, и имаш нормално камин што може да ја загре просторијата без проблеми, а доколку вие сакате да носите топлина со бои тогаш ти се молам да чекаш за другите пројекти сум напраил некој такви маневри со бои на истиот начин кој си ко спомнал ти значи да можат да најдат топлина во боите ало овој пројект е презентиран како друг концепт, сум напишал каков концепт и каква база за бои се бара на пројектот, но пак фала што се приклучи на дискусија можеби требаше да давам малце повише детали за проектот па еве навистина ми даде шанца, фала уште еднаш, позз.[DOUBLEPOST=1416187102][/DOUBLEPOST]и за крај само мислете се малце за ова што сега ке ви кажам, на сликава имате просторија во која можете комплетно фамилијата да седнете кај сакате да можете слободно да си праите муабет заедно, ако во момент игра девојката со црвена марама можете да ја гледате од секои страни кај што има место за седење и на троседиве можете да легнете а некој од вас би сакал да чита нешто во фотелјата која е близу до каминот, РЕЛАКС бејби, и нормално ако ви се спие имате 2 погледа едниот кон релаксираната страна на каминот другиот поглед е на кај телевизорот, е кажете ми што ви треба повише, ВИНО? и тоа може!, ПИВО? е тоа во кујна! :)

Последно уредено:
Само си кажав мислење, не ми беше намерата да ти го навредам концептот и трудот оти сепак има луѓе што ова им се допаѓа. Можам да титнам на бројот ако имате потреба од градежен инженер на платена пракса па да осмислиме друг начин на рекламирање и промоција, оти ова модераторите изгледа бргу ќе го отстранат. Ви посакувам успех во работата.

Ми се допаѓа, иако не е мој стил . Светлината која се пробива низ прозорците ги омекнува чистите линии и ја стоплува белата боја, таа не делаува стерилно, туку удобно.
Ваквите интериери се многу лесни и евтини за менување. Со прекривки и неколку перничиња во друга боја, со менување завеси и додавање неколку украси може комплетно да го смените изгледот на просторијата.
Супер е и тоа што има простор одоздола, па може да се чисти со румба роботче.
(y)

пс: во почетниот пост требаше да дадеш повеќе информации :) .

Како може да се изведе тој бел под?
Што имаат врска фотејлата со тросетите, немаше други слични мебели на Cad - ot?
Зошто црвената?
Што ти значат тие диагонални коцкици?
Што е овде твој дизајн? Освен внесувањето на боите?

Во право е пуно. Фотелјата со троседите нема никаква врска.
Исто така, си ставил телевизор, а ниту еден тросед не одговара за гледање телевизија.

Како може да се изведе тој бел под?
Што имаат врска фотејлата со тросетите, немаше други слични мебели на Cad - ot?
Зошто црвената?
Што ти значат тие диагонални коцкици?
Што е овде твој дизајн? Освен внесувањето на боите?

Kako prvo trosedive se mislat da bidat takvi za po eleganten izgled pa i da imat drven sostav na vakov nacin na koj se dizajnirani trosedive konstrukcijata na site parcinja moze da se prai drvena kompletno znaci da ne se upotrebuvat takvi materiali kako lesonit i iverica (barem taka mi e kazano od eden italianski proizvoditel), oti sum baral da mi se po trajni, a dezenot na garniturata da bide mikrofiber i sungerot da bide upotreben za ladni i topli vremensi periodi i ova kako dizajn mi e ponudeno od niv za takvi standardi, crvenata e bojata sto mi e predlozeno isto taka od istiot covek sto go baral da mu izvadi 3d projekt, za drugive raboti moze da se dodadat posle koga ke dojde vreme na aranziranie ova e mebel za edna dnevna soba sto navistina izgleda deka ne mozes da ja podnesuvas oti ne e tvoj vkus i pazi ne mislam deka imas los vkus tuku nikogas ne bi mozel da kazam deka nekoj kako tebe znae sto e koncept i znae da tretira interier no pak mozebi zgresam ;)[DOUBLEPOST=1417199703][/DOUBLEPOST]
Во право е пуно. Фотелјата со троседите нема никаква врска.
Исто така, си ставил телевизор, а ниту еден тросед не одговара за гледање телевизија.

langelina, foteljata so trosedive razlikuva na stil pa toa i e prezentirano taka za da ja gubam kockastava monotonija sto moze covek da ja vidi nasekade toa e dobro znaci da se igra malce i na toa a za pogled kon televizorot ne se sekiraj odgovara i toa mnogu dobro ja na ovoj projekt ne bi smenil nisto osven kaminot na kaj televizorot da go stam i televizorot nakaj kaminot oti za izleguvanie na balkon treba da se pominuva nakaj televizorot no toa sto go sakam ja ne mozam da go pram i fala za komentarot ;)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom