Аndrew, фала друже мило ми е оти ,ју лове ит, затоа што ај лове ит туу, хаха не навистина благодарам сто сподели време да коментираш на таков лубезен начин. позз и фала.[DOUBLEPOST=1416186185][/DOUBLEPOST]Безидејазаник многу добро си критикувал али би сакал да додадам нешто на тоа што си рекол, оти јас сум напишал дека целиот концепт е напраен на начин да се покажува повише со помалце, кога викам со помалце да се покажува повише си мислам на тоа дека на 12 саат дење имаш толку светлина што не ти треба да трошиш на елек. енергија значи економично е да се живе на таков луксузен минималистички простор што дава своја светлина, а за одржување не би можел некој да се жали оти нема што да се чисти на овој простор имаш минимален намештај, што е дигнат тоа значи мозеш со жокер да го чистиш целиот под, без да си ограничен од намештајот имаш клуб маса која можеш да ја собереш и да ја напраиш коцкава па да ја мрдаш ако сакаш, комода која е минимална и е стаена у зид 2 фјоки од страна а у средина бело стакло со место за плајери, имаш балконска врата со ролетни што се отвара и е лесен за чистење, а на просториаја која има бело стакло (а онашто е празно у средина е отворено за лето нормално) е наменето за отварание и затварание и е вакумиран систем значи нема шанци да не ја држи температурата од двете страни иста, и имаш нормално камин што може да ја загре просторијата без проблеми, а доколку вие сакате да носите топлина со бои тогаш ти се молам да чекаш за другите пројекти сум напраил некој такви маневри со бои на истиот начин кој си ко спомнал ти значи да можат да најдат топлина во боите ало овој пројект е презентиран како друг концепт, сум напишал каков концепт и каква база за бои се бара на пројектот, но пак фала што се приклучи на дискусија можеби требаше да давам малце повише детали за проектот па еве навистина ми даде шанца, фала уште еднаш, позз.[DOUBLEPOST=1416187102][/DOUBLEPOST]и за крај само мислете се малце за ова што сега ке ви кажам, на сликава имате просторија во која можете комплетно фамилијата да седнете кај сакате да можете слободно да си праите муабет заедно, ако во момент игра
девојката со црвена марама можете да ја гледате од секои страни кај што има место за седење и на троседиве можете да легнете а некој од вас би сакал да чита нешто во фотелјата која е близу до каминот, РЕЛАКС бејби, и нормално ако ви се спие имате 2 погледа едниот кон релаксираната страна на каминот другиот поглед е на кај телевизорот, е кажете ми што ви треба повише, ВИНО? и тоа може!, ПИВО? е тоа во кујна!