Ми треба картер за Fiat Punto

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.844
Поени од реакции
1.638
Потребен ми е картер за Fiat Punto дизел, од 2000 година, 1.9 D

Мајсторот ми кажа дека бил премногу скршен за да се завари, нов е многу скап, па доколку некој има да понуди половен нека ми пише заедно со цена за истиот.

Поздрав

И инаку внимавајте да не порачувате делови од следниве преваранти:

071 604 239 - Струмица
078 679 001 - Кочани

Онака од лично искуство ви кажувам.

Делови за фиат што продаваат има двајца во Радишани.
Едниот е на угорницата до маркетот а другиот од последна 57 го поминуваш мостот и одма лево.
Овој првиот има продавница и сервис а овој вториот е лимар хобист работи на друго место и можеш да го најдеш по 16 часот а за викенд преку цел ден
Уште еден знам во Ѓорче.
Кај таблата автолакер Тони влегуваш во уличката и возиш до крај на уличката.Од лева страна последната куќа.Него можеш да го најдеш по 16 часот

Делови за фиат што продаваат има двајца во Радишани.
Едниот е на угорницата до маркетот а другиот од последна 57 го поминуваш мостот и одма лево.
Овој првиот има продавница и сервис а овој вториот е лимар хобист работи на друго место и можеш да го најдеш по 16 часот а за викенд преку цел ден
Уште еден знам во Ѓорче.
Кај таблата автолакер Тони влегуваш во уличката и возиш до крај на уличката.Од лева страна последната куќа.Него можеш да го најдеш по 16 часот

Благодарам многу, но не сум од Скопје. Дали имаш број од нив?

Види кај Аутокинг имат сервис во виница и штип..ке ги најдеш на пазар3 за број..јави се питај би требало да имат дечките.

Потребен ми е картер за Fiat Punto дизел, од 2000 година, 1.9 D

Мајсторот ми кажа дека бил премногу скршен за да се завари, нов е многу скап, па доколку некој има да понуди половен нека ми пише заедно со цена за истиот.

Поздрав

Оди кај Ацо у Радишани..Кај него и од пиле млеко ќе најдеш за Фиати..АПСОЛУТНО има СЕ..[DOUBLEPOST=1415404016][/DOUBLEPOST]
Благодарам многу, но не сум од Скопје. Дали имаш број од нив?

А од каде си?

Оди кај Ацо у Радишани..Кај него и од пиле млеко ќе најдеш за Фиати..АПСОЛУТНО има СЕ..[DOUBLEPOST=1415404016][/DOUBLEPOST]

А од каде си?

Кавадарци.
Врска немам кој е Ацо и каде е Радишани :)

Битно имаш каде да го најдеш,ќе си извадиш повратна од Кавадарци до Скопје,ќе си фатиш градски те остава пред него..Се пазарите претходно на телефон,една картонска кутија ќе си обезбедиш од таму некаде од продавниците,и по истата постапка Че си дојдеш до Кавадарци..

Битно имаш каде да го најдеш,ќе си извадиш повратна од Кавадарци до Скопје,ќе си фатиш градски те остава пред него..Се пазарите претходно на телефон,една картонска кутија ќе си обезбедиш од таму некаде од продавниците,и по истата постапка Че си дојдеш до Кавадарци..

Ма не... Има карго за тие работи него финтата е број да најдам од човеков. Ако имаш би бил благодарен.

Ма не... Има карго за тие работи него финтата е број да најдам од човеков. Ако имаш би бил благодарен.
Види на реклама 5 таму пуштаат огласи од време на време

Знам... Картер најдов само еден за 80 евра и некако многу ми се виде

Sent from my C5303 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom