Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
Не е шопдроп,нешто за резолуција myresolution нешто,премногу долго име беше од 20 букви![]()
Знали нешто друго со истите резултати

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е шопдроп,нешто за резолуција myresolution нешто,премногу долго име беше од 20 букви![]()
kolku e besplatna ovaa alatka?celosno ili ograničeno na nekoe vreme(mesec)Пробај со беспалтна алтка на касперски за вакви ствари TDSSKiller
media.kaspersky.com/utilities/VirusUtilities/EN/tdsskiller.zip
kolku e besplatna ovaa alatka?celosno ili ograničeno na nekoe vreme(mesec)
jas go imav šopdropot i nekako go isčistiv.mislam so antimalvareto i cclinerot
Ќе го заебеш ти да ти дадам пари, те знам ја тебе.Како бе закачувате вакви работи?! На секој лап топ што ми дошол во раце за форматирање милион вакви глупсти има. Од непотребни програми за "забрзување на компјутерот", до тулбари, адони, пребарувачи со чудни имиња и триста глупости. Еве да ми дадеш пари не знам како да го заебам компјутерот вака.
Не можела да го заебе компјутер... па кој ти е крив ко не инсталираш кодеци и видео плеери од Filmovizija.comКако бе закачувате вакви работи?! На секој лап топ што ми дошол во раце за форматирање милион вакви глупсти има. Од непотребни програми за "забрзување на компјутерот", до тулбари, адони, пребарувачи со чудни имиња и триста глупости. Еве да ми дадеш пари не знам како да го заебам компјутерот вака.
Не можела да го заебе компјутер... па кој ти е крив ко не инсталираш кодеци и видео плеери од Filmovizija.com