Огромен проблем со вирус

• Креатор на темата Креатор на темата Doc Holliday
  • Време на започнување Време на започнување
Вака еднаш многу се мучев со глупостиве, све можно пробав и на крај ебанцијата ја најдов во properties на shortcut-oт во target после path-oт имаше други глупости, извбриши све после или пред "C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe"

Како бе закачувате вакви работи?! На секој лап топ што ми дошол во раце за форматирање милион вакви глупсти има. Од непотребни програми за "забрзување на компјутерот", до тулбари, адони, пребарувачи со чудни имиња и триста глупости. Еве да ми дадеш пари не знам како да го заебам компјутерот вака:D.

Како бе закачувате вакви работи?! На секој лап топ што ми дошол во раце за форматирање милион вакви глупсти има. Од непотребни програми за "забрзување на компјутерот", до тулбари, адони, пребарувачи со чудни имиња и триста глупости. Еве да ми дадеш пари не знам како да го заебам компјутерот вака:D.
Ќе го заебеш ти да ти дадам пари, те знам ја тебе. ;)

Не можела да го заебе компјутер... па кој ти е крив ко не инсталираш кодеци и видео плеери од Filmovizija.com

И јас имав до пред некој ден ваков проблем, кај мозилава бришев екстензии, адд онс, во контрол панел исто избришав, па се реши проблемот!

A ja pa pomisliv virus nekoj izlegol pa ima razboleni :D :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom