Натпревар #19 - Тема: РЕФЛЕКСИЈА - ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување

Најјака е фотката на:

• Вкупно гласачи
    57
Статус
Затворена за нови мислења.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.280
На овој линк можете да ги разгледате пријавените фотграфии
Гласањето завршува во недела на полноќ (ако ми се приспие порано мојт и некоја минута пред полноќ)

За гласање не се ставени фотографии кои не беа поставени во кајгана галеријата спрема правилата на натпреварот

Пак проблем што не ги дава сликите.

Натпревар РЕФЛЕКСИЈА
Ажурирано пред 15 минути

• Подреди содржина
Во овој албум се' уште нема фотографии.

Let 3

пред 17 минутиПријави
НадгледувајМи се допаѓа
Акции
Сподели

Сепак гласам за Анчо.[DOUBLEPOST=1415002515][/DOUBLEPOST]И зошто го нема GordonGoldader? И тој има баш добра слика.

Пак проблем што не ги дава сликите.

Натпревар РЕФЛЕКСИЈА
Ажурирано пред 15 минути

• Подреди содржина

Let 3

пред 17 минутиПријави
НадгледувајМи се допаѓа
Акции
Сподели

Сепак гласам за Анчо.[DOUBLEPOST=1415002515][/DOUBLEPOST]И зошто го нема GordonGoldader? И тој има баш добра слика.
Гордон не ја пријави фотката преку галерија, си има правила
а албумот е подесен да може секој да го види, ќе прашам некој од мајсторите форумски дали е некаков баг или може да се среди

,,,,:mad:,,,,Let 3,,,,kaj se slikite,,,,pak praish dubari gi chuvash kajtebe da ne gi gledame nie drugite,,:свиркам:

,,,,:mad:,,,,Let 3,,,,kaj se slikite,,,,pak praish dubari gi chuvash kajtebe da ne gi gledame nie drugite,,:свиркам:
album.jpg

не знам бе деца, го подесив и пиши дека албумот е видлив за сите..можеби @Acid премудриот ќе знае шо е проблемот

Фликсо ми беше фаворит до избацувањето на коцка, followed by Антониоан и мушичка, Sub zero тука некаде. Така да гласот иде за коцка.
(почнав да се осеќам ко заштитничка релација Ридли Скот и Расел Кроу) :D

Зашто не ги линкувате и во темата па да ги разгледаме ко луѓе?

Мојот глас иде за коцка

Зашто не ги линкувате и во темата па да ги разгледаме ко луѓе?

Мојот глас иде за коцка
има фотографии и подесен е да е видлив за сите, или е некој баг или не ти подржува графичката такви фотографии

има фотографии и подесен е да е видлив за сите, или е некој баг или не ти подржува графичката такви фотографии

Eпа ај проверете да не е баг, да не досимнувам 45 гига игра за џабе... :icon_lol:

jw64yEP.png

o_O

некој баг е, има фотки и споделен е со сите, ако не разгледајте ги на тема за пријавување додека не се опрај албумо

Гласав за коцка.
И кај мене не се гледа албумот. Исто беше и минатиот пат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom