Натпревар #18 - Тема: Сенки Гласање

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување

Гласам за:

• Вкупно гласачи
    44
Статус
Затворена за нови мислења.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.280
ОВДЕ можете да ги разгледате фотографиите пријавени на натпреварот, гласањето завршува у Субота на полноќ за во Недела победнико после капење може да постави нова тема за која ќе почне пријавување у понедељак

Ја се избања и избричи и дотера како кумуњар у недељу сабајле на гласање.
Дојде и прф гласа за Артиљеро

А очекуеше дека некоја будала ке се избаци сс овакфу слику. Тема сенки
golden-rose-multicolor-shimmer-eyeshadow.jpg

Ја се избања и избричи и дотера како кумуњар у недељу сабајле на гласање.
Дојде и прф гласа за Артиљеро

А очекуеше дека некоја будала ке се избаци сс овакфу слику. Тема сенки
oд целио муабет разбрав само дека си гласал за Артиљеро
Немаш Македонска подршка??

oд целио муабет разбрав само дека си гласал за Артиљеро
Немаш Македонска подршка??
Пак многу муабети тука, во тема за гласање а има тема за ти реков-ми рече.
Бар разбрав дека сабота е сУбота.
За рацете еден глас.(тоа ме потсети на едни времиња,кога ми беа мали децата и кога ги легнуваваме навечер за да спијат, имав направено од хартија-тенок картон неколку фигури како јане,волк,дете,пиле и слично,потоа кај нив ќе угасев светло а свети сијалица карши во ходникот и светлото „удара “ во ѕидот кај нив а на него СЕНКИ од наведените фигури.
Понекогаш и со зборови ќе ја раскажев цела приказна. Тогаш немаше видео и ДВД и сл.)
Сега и јас гледам дека и фали нешто на ламбата,требаше да го намалам-соберам фитилот, со помало светло ќе било подобро и СЕНКАТА да биде повпечатлива.

Последно уредено:
јабкцето и пионите најдобро одговараат, +1 за тото-пионите пошо така секташки ми делува :sneaky:-:icon_lol:

Помеѓу ZuRuk, тото и Артиљеро тешко е да се одлучам.

јабкцето и пионите најдобро одговараат, +1 за тото-пионите пошо така секташки ми делува :sneaky:-:icon_lol:
Хахахаха истото и јас го помислив , ама реков шо те ебам че те ставам :)

јас мислам дека @4NHK0 e :гомце: имаше најдобра фотка и ептен ми е криво што никој не ја сфати неговата порака...
Си дадов за слобода да ја преземам сликата и обработам во Lightroom ама со зголемувањето на еxposure и brightness добив само бела плочка. :icon_mrgr:
Гласот ми оди за zUrUk иако сликите на Артиљеро и тото имаат истотака моќна порака, но оваа ми делуваше малку џезерска.
@Вокерка е доказ дека со чкљ апарат но јасна порака заслужува повеќе. :icon_mrgr:

@zUrUk победи, денес (Недела до полноќ) нека зададе нова тема или нека части кафана учесниците.... бирај

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom