Во недела попладне

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.467
Поени од реакции
8.662
10387485_865681416777161_6064479780884701920_n.jpg

Македонска емисија со многу гости, музика, спортски вести, музичка топ листа, топ голови, награди за гледачите...

Емисијата се емитува во живо во зградата на Т-Home со пренос на Алфа тв од 15:30 до 17:30 и е реализирана од Томато продукција.

Водители Златко Андоновски, Даниела Јовановиќ и Иван Дамчевски.

https://www.facebook.com/Vo-Nedela-Popladne

Една телевизија имавме асална и на неа и ибавте матер. Ти ибам то проклетија од држава!

Не сум ја гледал,не знам каква содржина ќе понудат ама веруам дека поедукативна ќе биде од турските,српските,бугарските донекаде и хрватските срања.

Зошто по се што е македонско плукате?

emisijata e bas super ja podrzuvam super e nesto makedonsko i najdobro
А како стоиш со подршката за македонскиот правопис и писмо?[DOUBLEPOST=1413130352][/DOUBLEPOST]
Зошто по се што е македонско плукате?
Ако единствено мерило за вредноста на делата, продукциите, производите... е македонското потекло, еве ја ќе се посерам. македонско ќе биде гомното. Каде да ви го сервирам?

Една телевизија имавме асална и на неа и ибавте матер. Ти ибам то проклетија од држава!
Се додека на ЕДО не им забранат да симињаат торенти и преводи за мене они ќе бидат No:1.

А и последно нешто што сум гледал на Алфа ТВ е од спортов нешто, ракометот. До пред тоа бев гледал само една серија "Долу под Акрополот". Не очекувам ништо квалитетно од нив со оглед на тоа што имаше доста измени во новинарите. Заменија добар кадар со нов непрофесионален.

podobro ke gledam vo nedela popladna otkolku zvezde granda i tvoeto lice zvuci poznato

Во државава освен Телма, ниедна телевизија не била нормална, а ниту ќе биде како што идат работите. Алфа за жал, иако се стремеше и едно време беше супер, во последно време стана патронче на истиот режим ко и другите.

Тоа е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom