Nexus 6

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.584
Поени од реакции
11.623
Локација
тука некаде...
За еден месец доаѓа Нексус 6 кој ќе биде правен од Моторола,кои пак велат дека го средиле еден од најголемите проблеми кај Нексусот,слабата батерија.

http://www.gsmarena.com/alleged_image_and_details_of_nexus_6_make_the_rounds-news-9747.php

ако биде правен по Мото-Х,ќе биде најцврсиот мобилен,но тоа и не е толку битно,освен за оние што прават ненормални тестови и кршат мобилни.

Епа сеа место Нексус 5 или Ми4,ќе си го порачам Нексус 6 и ќе си свиркам,кој рака на срце е малце поголем,ама нема врска,телефонот ќе биде изгор јак !

Нема да биде тој најверојатно, истите спецификации, освем 5.9' дисплеј, и 3200mAH батерија.

А ќе го има ли тука? Пошто знаеме колку се застапени мобилните на моторола на македонскиот пазар

Не верувaм екрaнoт дa биде пoгoлем oд 5.2 инчa, oчекувaм пoдoбрa бaтеријa и кaмерa, a дoкoлку ги имa oстaнaтите спецификaции oд линкoт ќе биде Ѕвер!

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

И јас се надевам дека екранот ќе биде 5.2-5.5 инчи, поголем екран некако ми е одбивен.

А ќе го има ли тука? Пошто знаеме колку се застапени мобилните на моторола на македонскиот пазар

зошто да го нема,нема да биде под името Моторола,туку како Нексус.нормално дека ќе го има,се надевам за разумна цена.

зошто да го нема,нема да биде под името Моторола,туку како Нексус.нормално дека ќе го има,се надевам за разумна цена.

40.000 само телефон, на 24 месеци договор со претплата од 2700 ден. со доплата од 6-8 илјади денари. Ти гарантирам дека цените ќе се движат тука некаде, така беше за мојот Нексус 4, така беше и за Нексус 5. И сеуште ги држат речиси истите цени. Мојот Нексус 4 во ВИП е сеуште 25.000 денари само телефон. А на ибеј се продаваат по 100-150 долари. Јебеш Македонска логика.

Нема да биде 6' ќе биде 5.2 најверојатно.

Премонгу е 5.92 инчи, до кај 5.2 инчи би требало да биде, или евентуално да има 2 нексуси во исто време, идеален би бил 5.2 инчи со овие спецификации што се шпекулираат на снапдрагон 805.

Aко спецификациите се точни, ќе го имам па што сака нека биде :D
јас се откажав од Нексус петката, ќе го чекам овој, можно е и овој да го порачам од странство пошо тука за почеток цените ќе бидат луди

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

40.000 само телефон, на 24 месеци договор со претплата од 2700 ден. со доплата од 6-8 илјади денари. Ти гарантирам дека цените ќе се движат тука некаде, така беше за мојот Нексус 4, така беше и за Нексус 5. И сеуште ги држат речиси истите цени. Мојот Нексус 4 во ВИП е сеуште 25.000 денари само телефон. А на ибеј се продаваат по 100-150 долари. Јебеш Македонска логика.

neznam bratce nexus 5kata e 18 i 500....od operatori telefon ne se zima

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom