Типови на луѓе кои нервираат во кино (видео)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.318
Поени од реакции
34.732
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Кајгана продукција ви претставува...

Типови на луѓе кои нервираат во кино

Имате ли нешто да дополните? Што може на вас највеќе да ви го уништи уживањето во филмот додека сте во кино? :)

Luke, yo soy tu padre! фалеше моментот. :D
Acid поглед забацуење на фејсбукчиката у екран - priceless!
Супер видео, чекаме уште.

Meри Шешо : D

A онај плаа сто посто е Леандра, а Драгонски е онј дечкич сс капу(да му га натрапу)

Ја као бифш глумац у драмску секцију у пионерски дом у Куманоо, морам да кажу дека Киселински мноо добро глуми а тај сс чипз и мрсну фацу не уме, мноо глеа у камеру и мноо гу нашминкале за наступ. Драгонски е океј, природна глума сач ас хер Жика, Леандра мноо бланш лупала.А кој филм глеате?

Мене наише ме нервираф онија фраери без гаќе, ебачи на виолину, што коментираф сфаку сцену за да бидеф центар пажња, а устфари испаднеф Припор пажња.
Ракотинци едишн :icon_mrgr:

Најбоље глума имаат озборувачките :D , од цела екипа .Да дополниме нема лик што збори на телефон во кино ,во видеово тоа сте го заборавиле ,секогаш се погодува да има некој таков .

на Мери и на Ивана како им имаат легнато видеава :cuc:

мене највеќе ме иритираат кога влагаат од кога ќе почне филмот, и кај каснат па уште зборат на глас, кај се седиштата па ај не таму, ај ваму, па додека се сместат... :facepalm:

Луѓе кои не доаѓаат во кино од што филм им се гледа, туку доаѓаат колку да се тагнат на Фејсбук:sick:

Ацид ти се бе овај со залистоциве? Море види ги сиве грди деца. :D :ROFLMAO:
Во вторио дел сакам да ги вијам:
Oнија кои жвакуцкаат мастичиња санкир мешалица за малтер, преживљава ко стока и не му тевкит во то зељката празна никако да престанит.
Онија онаму што се онде, стално шо препрашвет. Ни филм ќе виш ни бутур, вид и виделина. Најчесто се "Ej, овај шо му е на оваја?". Брачед му е, ева ева. Од кај асима јас да знам шо му е, гледај ќе ти станит јасно, белки не си толку плиток во то глата ко болљерче проточно шо ти е.
Она онде, точно пред тебе со то фризурата аристократска, вртена пустенa, пунџа шо знам ти јас олка голема ништо не се гледат. Ма добро бе да му се пљукнам за кај тасета си се спремила, за на веридба а ?
Ај шо јадат шо гнетат, ами ги имат такви шо долу напралје посланица, компир кругој ака чипсој, соленки, кикиритки све долу, мајку му стара вака и дома прајте ре?
Оние кои ај шо им звонит телефонот, туку на секој повик одговараат и ломотат нешто. Џабе олкав знак мобилен пречкртан ти стајле, не бе брате тој од Кочишта се гледат знакот ама за кој ајвани. Не барај ти овде цивилизација брату, не.
Сите онија што се влезени во оуу мајј гаддд фазон, се фејспалмирав, то е неат смајли.
Група на недораснати копиљаци, кои се дојдени за ремет и замарање. И на крај ко ќе му речиш нешто онака мафијашки ќе те гледат до крај, а ако го подудриш е тогај варди се цела позадина мојт да ти ја соберит. Абе шо ќе собериш бе пишпирик еден ти стапан на вратот ко на гуштерица.
Онија со погрешен тајмнинг за смеење, каснат шо прат незнам. На најнебитно нешто само тија искључоци се кљафтат ко шашардисани.
Онија кои доцнат, кога ќе ја нарушат цела атмосфера влагаат од врата отаде те аквит светлина, мисља од сијалица, само шо си се укотвил ко љиљак етој ги так, бам аууу!!
И на самио крај, јас стварно незнам и неможам да ги разберам шо асима бараш в кино со бебе?? Можит ни 3 години немаше, кој 3 години бе то се разбират, ама зошто мори пачавро си го влечкала со тебе? Да го слушам кај шо ти цимолит стоидвајсет минути?
Теа е теа, мисљам мене ак ме најдовте.
Останете ми со зравје и не снимајте срамотни клипој ве моља.

Последно уредено:
Немате ли у кината седишта за парови? Нешто као двосед?

Да, има прилично многу врсти на, кур-ме-боли-за-другите, типови на кино-посетители.

Можда не пример за идиоти кино посетители, али ипак пример кој ми остана у сеќавање и на кој со радост се сеќавам, е коа бев пред 300 години, у кино Центар да го глеам Принц оф Даркнес на Карпентер. Глеам, глеам, доаѓа нешто напнато и одеднаш слушам тие пред мене што седеа (Албанци) - му вика едниот на другиот: - Пази сад че да доџе велики Дракуљ!

Иначе у спотов на Кајгана тие шо зборат, на почеток, невероватно многу си ги допираат лицата со рацете. Штом си стигнал таму, гарант си фаќал со рацете наоколу, у киното, у аутобус, лево-десно. Ако ништо друго, сто посто си фаќал на шалтер наоколу и пари си фаќал, со рацете. Пипање до толку со раце по лице, у таа ситуација, значи можност за вирус (настинка or somethin'), после бубуљици, митисери и ред други заебанции.
Грешка им е тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom