Бруцош на 71 год. што да НЕ.

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.606
Поени од реакции
15.409
Локација
Skopje
Канал 5 Телевизија
ја објави оваа вест,нов бруцош на технолошкиот факултет во Кичево,
ништо чудно, ама и чудно по нешто, нејзините години за овој чекор се = 71.
Јас не би и дал повеќе од 51, така добро изгледа а баба, тоа е 10 повеќе од мојте.
Одам и јас на факултет. Значи за упис таму нема годишна граница во+, како штоо има да речеме за земање на кредит,на таа возраст ретко каде ќе ви одобрат,не се сигурни дали ќе има време да го вратите,но овие на факс веруваат во способноста и учењето на возрасните.
Што мислите,треба ли кладба или анкета дали и кога и како ќе ги заврши студиите.

Глупости.Али нема што да прави пензионерка и ај на факултет се запишала

Реков јас во една тема , се ќе направат за уште еден слободен ден во автобусите.

на технолошкиот факултет во Кичево, гледам огромен бенефит ќе има од автобусите на ЈСП(y)

на технолошкиот факултет во Кичево, гледам огромен бенефит ќе има од автобусите на ЈСП(y)

Пуст мерак да се возат на "спрат"... и од Стар Дојран ќе дојдат ако треба.

Треба ЈСП да дадат бесплатен понеделник за трудници.

Тогаш ќе се забележи драстичен пад на продажбата на дињи. :D

Зoштo дa не? Немa пoтребa дa сме тoлку oгрaничени вo лoбoтoмирaните мoзoци кoи ни мислaт еднoсмернo, кaде е лoгикaтa дa се зaпиши нa фaкултет зa дa се вoзелa бесплaтнo сo aвтoбус???! Пa пaрите штo ќе ги дaде нa фaкултет мoже дa ги трoши нa тaкси и пoстoјaнo дa се вoзи лoгички гледaнo. 71 гoдинa знaчи декa пoминaлa и вoјни и рaзни услoви зa преживувaње a желбaтa дa се имa фaкултет кaкo престиж и oстaнaлa,мoжеби знaе декa немa нo втoр кoлoквиум дa дoчекa нo сепaк желбaтa никoгaш не е кaснo дa се испoлни,и немa фa жaли штo не успеaлa дa се зaпиши нa фaкултет зaрaди вoјни,сoцијaлизaм,сирoмaштијa фaмилијa децa рaбoтa... Бaш зaтoa и немa стaрoснa грaницa!

Да не е бесплатно школувањето на стариве случајно? Мислам, нема да ме изненади и да е, онака ме интересира.

Зoштo дa не? Немa пoтребa дa сме тoлку oгрaничени вo лoбoтoмирaните мoзoци кoи ни мислaт еднoсмернo, кaде е лoгикaтa дa се зaпиши нa фaкултет зa дa се вoзелa бесплaтнo сo aвтoбус???! Пa пaрите штo ќе ги дaде нa фaкултет мoже дa ги трoши нa тaкси и пoстoјaнo дa се вoзи лoгички гледaнo. 71 гoдинa знaчи декa пoминaлa и вoјни и рaзни услoви зa преживувaње a желбaтa дa се имa фaкултет кaкo престиж и oстaнaлa,мoжеби знaе декa немa нo втoр кoлoквиум дa дoчекa нo сепaк желбaтa никoгaш не е кaснo дa се испoлни,и немa фa жaли штo не успеaлa дa се зaпиши нa фaкултет зaрaди вoјни,сoцијaлизaм,сирoмaштијa фaмилијa децa рaбoтa... Бaш зaтoa и немa стaрoснa грaницa!
You must be fun at parties :pos:

Според мене она корист нема да има никаква од завршен факултет освен лична сатисфакција и/или слободен превоз во четврток.

П.С Моја проценка е дека и е досадно и ова еден начин за поминување на времето.

Не изгледа за 71 година оваа.

Ма да и ја сум катастрофа за проценување на години.

Со среќа нека и е, доаѓа у тие луди reverse тинејџ години у кој што секакви идеи и текнуваат.

Можи не ѝ е до учење на цурицава, можи сака да плесне нешто помладо, некој бруцош мејби, шо му знајш... плус држеќа е, не изгледа за 71.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom