Мислење за професори од Правен

Член од
15 септември 2014
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво колеги колешки бивши и сегашни ај ако не ве мрзи дајте ми мислење за следниве професори: :)

дали се строги до која мера колку бараат дали имаат разбирање итн се што ќе ви текне

Римско право

Д-р В. Бучковски

Вовед во правото

Д-р Д. Тасковска

Историја на правото

Д-р Б. Поповска

Економика

Д-р Т. Гроздановски

Од овие само со Тасковска сум имал искуство...Со неа не знам дали некој се разбрал за било што...Некогаш и сама со себе не може да се разбере. Со среќа нека ти е :)

Спојте ја со темата за правен.

Во мое време, таму некаде 1997 година Бучковски беше асистент и беше ОК...
Добринка некаде 2001 беше исто асистент и беше криво дрво у пм.

Онаа Тасковска е досадна ко пролив и не е возможно да ја слушаш појше од 20 секунди

Здраво колеги колешки бивши и сегашни ај ако не ве мрзи дајте ми мислење за следниве професори: :)

дали се строги до која мера колку бараат дали имаат разбирање итн се што ќе ви текне

Римско право

Д-р В. Бучковски

Вовед во правото

Д-р Д. Тасковска

Историја на правото

Д-р Б. Поповска

Економика

Д-р Т. Гроздановски
И јас сум во таа група, утре поднесувам молба за преместување во прва група.

Еј, не сте со сите :pos: Најдобар е Циле, кој што сака нека збори. После доаѓа Пеливанов (не знам дали уште предава). Тасковска е професор затоа што за к*р не ја бива, па барем таму да го дрви. Бучко демек ми предаваше, ама полагав кај Мими и супер си поминав. Јане со неговите примери за сендвич и бурек сабајле во 8 во четврток никогаш нема да го заборавам :D Така се учи економија. А не Таки со оние негови примери "ако се зголеми продажба на путер, ќе се намали продажба на пушки"...ма дај :pos::pos::pos: Кој имаше друг... Шкариќ беше романтичар до тој степен што мислиш ќе ја залапа книгата негова. Онаа негова асистентка појма нема која е разликата меѓу (намерно е напишано со букви) пеесет посто и еден глас и 51%...никогаш нема ни да ја научи. Ај, ако ми текне на уште некој ќе напишам :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom