DracevoTheCity
Чиста Македонија !

Mnogu jaka fotka.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам, дан е обратнонашле русиве каде и со кого ораси да кршат![]()
ne mozes da go negiras toa deka rimjanive se teski picki radi faktot sto uvek nosat nozevi i bodat, ebate ultrasite ebate, i oni i na lacio, zemale se kolat ko picketini nekoi, neznam koja im e poentata stvarno, jadno i bedno e toa.нашле русиве каде и со кого ораси да кршат![]()
ne mozes da go negiras toa deka rimjanive se teski picki radi faktot sto uvek nosat nozevi i bodat, ebate ultrasite ebate, i oni i na lacio, zemale se kolat ko picketini nekoi, neznam koja im e poentata stvarno, jadno i bedno e toa.
Бодат Романистите али сепак со ножот се повешти Наполетанците.
Реално тепачката ја добиле Римјаните али во Москва ќе е повесело.
Мене лично ми е исклучително јадно и бедно воопшто да дојде до физичка пресметка помеѓу навивачи и навивачи, со полиција итн. Поглупо нешто од тоа нема. Отишле русите во Италија некни, нивниот тим до 30 минута го силуваат, а така ли, сега ние ќе дивееме!? Глупости.ne mozes da go negiras toa deka rimjanive se teski picki radi faktot sto uvek nosat nozevi i bodat, ebate ultrasite ebate, i oni i na lacio, zemale se kolat ko picketini nekoi, neznam koja im e poentata stvarno, jadno i bedno e toa.
Мене лично ми е исклучително јадно и бедно воопшто да дојде до физичка пресметка помеѓу навивачи и навивачи, со полиција итн. Поглупо нешто од тоа нема. Отишле русите во Италија некни, нивниот тим до 30 минута го силуваат, а така ли, сега ние ќе дивееме!? Глупости.
Иначе тој што нападна е воџа на BOYS (фашисти) фракција во Рома и беше нападнат од наполетанците пред неговата цвеќара и го употреби пиштолот тоа е друга прикаска.Иначе ПСЖ на какви контроли на закани со апсења ако немат карта ем и тие без карти беа во Амстердам беа ем со оружје сред Амстердам ги нападнаа на F Side.За нив е лесна имат милион шеми како да внесат оружје само шо со Русите не е да се правиш фраер.арно да се само со ножеви, на Наполи тој што го убија лани баше застрелан пред некое време испадна и видео..во Русија као одат ќе имаат доста проверки така да нема да носат ништо, е тогаш ќе биде интересно.
jas kako sto znam rusite gi dobile nadvor rimjanite, t.e. rimjanite izbegale, a vtorata tepacka ja sprecila policijata. toa sto ima izboden rusin neznaci deka rimjanite ja dobile tepackata.