Mi treba mislenje.

• Креатор на темата Креатор на темата alskdj
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 август 2014
Мислења
6
Поени од реакции
0
Sakam da znam dali e vozmozno so 68 boda da se zapisam na fakulteto Justinijan 1vi vo skopje. ne e vazno dali e drzavna ili privatna kvota, samo da vlezam na fakultetot. sakam da se zapisam na pravni studii.
Me interesira samo da mozam da se zapisam.
Blagodaram odnapred.

Ќе ти помогнат во Образование. Пази кај отвараш нареден пат тема и добро разгледај ги подфорумите. :)

Ќе ти помогнат во Образование. Пази кај отвараш нареден пат тема и добро разгледај ги подфорумите. :)
[DOUBLEPOST=1407943735][/DOUBLEPOST]Pobarav pomos samo nema potreba od vakvo ponasanje. A profilov pred 2 min go napraviv i uste neznam sto kade se pisuva i slicno.

Мислам дека да,послаб е интересот на правен ни квотата може да не се пополни.Али со 68 поприлично сигурен сум дека влегуваш.

[DOUBLEPOST=1407943735][/DOUBLEPOST]Pobarav pomos samo nema potreba od vakvo ponasanje. A profilov pred 2 min go napraviv i uste neznam sto kade se pisuva i slicno.
Какво понашање бре? Човекот кратко и јасно ти кажа. Дури и мислам премногу љубезен беше. Ти, којзнае што се дешава кога идеш негде на шалтер или треба некој да ти заврши некоја услуга негде.
Викаш не знаеш што каде се пишува... зошто, не знаеш да читаш? Во кој под-форум би можело да се отвори тема во која прашуваш за запишување на факултет.. ХМММ??
VacsW5g.jpg

свашта влага на правен, само гледај на прв уписен зошто ја за глупост го испуштив првиот рок и се потполни се па морав на друг факултет да се запишам.

Sakam da znam dali e vozmozno so 68 boda da se zapisam na fakulteto Justinijan 1vi vo skopje. ne e vazno dali e drzavna ili privatna kvota, samo da vlezam na fakultetot. sakam da se zapisam na pravni studii.
Me interesira samo da mozam da se zapisam.
Blagodaram odnapred.
[DOUBLEPOST=1407945113][/DOUBLEPOST]Blagodaram za odgovorite.

ПРЕД НЕКОЈ ДЕН ОТВОРИВ ТАКВА ТЕМА, ПОТРУДИ СЕ НАЈДИ ЈА !

Какво понашање бре? Човекот кратко и јасно ти кажа. Дури и мислам премногу љубезен беше. Ти, којзнае што се дешава кога идеш негде на шалтер или треба некој да ти заврши некоја услуга негде.
Викаш не знаеш што каде се пишува... зошто, не знаеш да читаш? Во кој под-форум би можело да се отвори тема во која прашуваш за запишување на факултет.. ХМММ??
VacsW5g.jpg
а првично кај ја имаше отворено темава? :D

Зависи колкава ќе биде конкуренцијата. 2011 кога се запиша другарче, последниот примен во приватна квота имаше 56 бодови. Таке да најверојатно ќе бидеш примен.

Uste ova go nemav procitano, u Skopje u Justinijan 1 kvota da nemoze da se popolni. Damn.

Тоа што е полесно на приватните факултети си го прави своето.Кај не се пополнува квотата па и од запишаните веќе до втора година минимум 20% се отпишуваат од факултетот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom