Почина Лорен Бекал

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.839
Поени од реакции
31.797
Локација
Cuckedonia
Последниве неколку денови тажни. Покрај тажното самоубиство на Робин Вилијамс, светот се збогува и со една од најлегендарните актерки на златното доба на филмовите. Почина Лорен Бекал на 89 години. Ќе биде запомнета по нејзината убавина и улогите во The Big Sleep, Dark Passage, How to Marry a Millionaire, The Mirror Has Two Faces.
lauren.jpg

RIP

Стварно ми е жал.....

На помладите нејзиното име веројатно не им значи, но постарите се сеќаваат на последната сопруга на Хемфи Богарт.
Иако таа не сакаше така да ја нарекуваат. Таа се омажи многу млада за Богарт, а кога тој почина, таа беше сеуште млада.
Повеќе за ова читајте во темата Љубовта не навистина слепа

Нека и е лесна земјата
images

lorin-bekol.jpg

Ја стигна гробарот доста му бегаше од пред лопата :pos:

Па мораше и женски омилен актер да имаат луѓево деновиве...
Implying дека луѓето никогаш не го сакале Робин Вилијамс и одвај чекале да почине човекот за да кажат дека имале многу омилени филмови од него.

Еве уште од сега да пишам дека од секогаш сум го поштувал Морган Фримен пошто и он е во тие постари години каде што се може да бидне, да не ми извадат муабети дека сум чекал да умре за да кажам дека е гениј.

Он топик: Нека почива во мир си се изнаживеала барем.

Не ме сфаќајте погрешно ама бар 70% од овие што објавуваат на фејс за Лорен и Робин објавуват за да бидат во тренд и да добијат некое лајкче плус, значи ја користат нивната смрт за да соберат лајкче повеќе и објавите да им се популарни. Па пишале дури почивај во мир, пораснавме со твоите филмови, никогаш нема да те заборавиме, а они првпат ја/го слушнале откако умрел/а. Жалосно е што стварно ова се дешава во денешново општество, секоја чест за искљуците што стварно ги знаеле, следеле и ги потресе нивната смрт..

ауу во 1978 го имам тинкано на неа!

Не ме сфаќајте погрешно ама бар 70% од овие што објавуваат на фејс за Лорен и Робин објавуват за да бидат во тренд и да добијат некое лајкче плус, значи ја користат нивната смрт за да соберат лајкче повеќе и објавите да им се популарни. Па пишале дури почивај во мир, пораснавме со твоите филмови, никогаш нема да те заборавиме, а они првпат ја/го слушнале откако умрел/а. Жалосно е што стварно ова се дешава во денешново општество, секоја чест за искљуците што стварно ги знаеле, следеле и ги потресе нивната смрт..
Јас денеска немам видено ниеден Македоне да пише нешто за Лорен.

А за Робин Вилијамс секако дека делимично си во право бидејќи секогаш има некои што постираат работи за лајк плус.

Ама дека некој прв пат слушнал за Робин Вилијамс и не израснал со неговите филмови ? Се сомневам.

Не дај боже Џим Кери (кој што патем исто така имаше проблеми со депресијата) утре да го снајде иста судбина сигурно пак ќе биде иста ситуацијата како и со Робин бидејќи 90% од фејсбук корисниците буквално имаат пораснато со неговите филмови.

Или еве за 30/40 години пример Адам Сендлер да го земеме.

Лошо е куче што секој ден го гледаш во комшии да дознаеш дека умрело а камо ли човек што те научил (ин)директно за многу работи во животот и ти донел многу позитивни моменти. :)

Јас денеска немам видено ниеден Македоне да пише нешто за Лорен.

А за Робин Вилијамс секако дека делимично си во право бидејќи секогаш има некои што постираат работи за лајк плус.

Ама дека некој прв пат слушнал за Робин Вилијамс и не израснал со неговите филмови ? Се сомневам.

Не дај боже Џим Кери (кој што патем исто така имаше проблеми со депресијата) утре да го снајде иста судбина сигурно пак ќе биде иста ситуацијата како и со Робин бидејќи 90% од фејсбук корисниците буквално имаат пораснато со неговите филмови.

Или еве за 30/40 години пример Адам Сендлер да го земеме.

Лошо е куче што секој ден го гледаш во комшии да дознаеш дека умрело а камо ли човек што те научил (ин)директно за многу работи во животот и ти донел многу позитивни моменти. :)
Абе те сфаќам јас дека со неговите филмови си пораснал и дека ти е жал и дека ситуацијата е иста и со уште многу луѓе. Ама веруј има луѓе што стварно првпат го слушаат и објавуваат, буквално колку и језиво и да звучи, како да чекаат човек да умре да напишат rip тој и тој/таа и таа, така беше и со Пол Вокер, така беше и со Стив Џобс, така беше и со Робин така и со Бекал (баш прочитав и за неа статус со слика од една типка на фејс па затоа тука го напишав ова, а не во темата за Робин). Да не ме сфатиш погрешно, иначе во право си за муабетот за кучето и се тоа, секоја смрт на некој што бил дел на било каков начин од твојот живот вознемирува :)

A od kaj znaes ti deka taa tipka sho napisala status stvarno ne znaela koja e Bacall? :)
Da bidam iskrena imam pogleano nekolku filmovi so nea i zenata zasluzuva pocit. Ne sum nesto posebno tazna za nejzinata smrt posto 89 godini doziveala i ziveela i videla kolku ja dva pati da se rodam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom