Windows 8

• Креатор на темата Креатор на темата NiceNaumoski
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки мала помош со осмицава.... Го гористам скоро 6 месеци се е во ред си работи без никаква мана.... единствено неможам да се снајдам со "PERMISSION". На пример nVidia драјвер автоматску абдејт неможе да ја отвори инсталацијата, ја најдов во TEMP фолдер и од таму не се отвора ми кажува дека немам дозвола.... .msi фајлови ист случај неможев едно nero да инсталирам..... има чаре за ова или ?
п.с Се обидов и преку Administrator User пак исто....

Дечки мала помош со осмицава.... Го гористам скоро 6 месеци се е во ред си работи без никаква мана.... единствено неможам да се снајдам со "PERMISSION". На пример nVidia драјвер автоматску абдејт неможе да ја отвори инсталацијата, ја најдов во TEMP фолдер и од таму не се отвора ми кажува дека немам дозвола.... .msi фајлови ист случај неможев едно nero да инсталирам..... има чаре за ова или ?
п.с Се обидов и преку Administrator User пак исто....
Сигурен си дека немаш вируфчиња?

Има некој друг начин да се downloadira Apache Open Office освен преку официјалната страна? ОДВРАТНО НЕФУНКЦИОНАЛНИ СЕ ЛИНКОВИТЕ.
Help, someone! :/

Имам едно големо и битно прашање ако знајте да ми одговорите. Имам лаптоп со лиценциран Windows 8.1, купен од америка. Немам никаков оригинално CD со Windows. Дали можите да ми кажите како да го преинсталриам или да ми посочите некој туторијал пошто јас ништо не успејв да најдам?

Здраво, сакам да прашам дали знае некој зошто на екранот во долниот десен ќош ми пишува Windows 8.1 Enterprise Build 9600 а до тоа пишува Activate Windows?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom