Факултет

• Креатор на темата Креатор на темата Radoznalko
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 август 2014
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво дечки, нов сум на форумов често го следам ама еве прилика да сум и негов член. Сакам ако сте во можност да ми помогнете. Значи, се наојгам пред тешка одлука и ми треба помош. Требе да се запишам на факултет и не сум сигурен дали го имам избрано вистинскиот. Имам избрано КТИ оф ФЕИТ па сакам да прашам дали некој има на тој смер и моѓе некако да ми помогни или дали е подобро да одберам ФИНКИ.

Јас кога би бирал, би отишол на ФИНКИ:)

И двата се супер, зависно од тоа кон што сакаш повеќе да се ориентираш. На ФЕИТ ќе имаш повеќе физика неголи на ФИНКИ. ФИНКИ е стриктно фокусиран кон програмирање и други аспекти на компјутерските науки.

тешка одлука на кој факултет хахаха секакви има немаш појма ти што е тешко.На кој и да отидеш ти е свеедно ако тражиш работа во смисла ја сум факултетски образован нема да најдеш има магистри доктори што дремат без работа.Ама ако си запнал да тераш факултет пошто кај нас перцепцијата е дека ако не отидеш на факултет те сматраат за неспособен пропалитет иди учи упознавај колеги дружи се ке ти биде интересно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom