Совети за насоки на ФЕИТ

• Креатор на темата Креатор на темата Foxboro
  • Време на започнување Време на започнување

Foxboro

Red Army-General
Член од
11 јули 2012
Мислења
90
Поени од реакции
59
Сега оваа година треба да се запишам на факултет, решен сум на ФЕИТ на Компјутерско Хардверско Инженерство и Електроника, но бидејќи во пријавата на интернет треба да се набројта повеќе ннасоки ме интересираат ваши мислења за другите насоки и малце да се пообјаснат,
п.с Ако случајно темава е дупла нека оди у канта.....

мој совет ти се енергетските смерови. :)))

Најубаво ти да видиш кои од смеровите те интересираат најмногу, покрај КХИЕ,па тука на форумот да ти дадат информација повеќе за смерот. Мислам дека имаше во темата за ФЕИТ информации за некои смерови,можеш таму да разгледаш. Еве линк :)

Сега оваа година треба да се запишам на факултет, решен сум на ФЕИТ на Компјутерско Хардверско Инженерство и Електроника, но бидејќи во пријавата на интернет треба да се набројта повеќе ннасоки ме интересираат ваши мислења за другите насоки и малце да се пообјаснат,
п.с Ако случајно темава е дупла нека оди у канта.....
обновливи извори на енергија оти има многу понуди за мастер во странство (покриени со стипендија)

обновливи извори на енергија оти има многу понуди за мастер во странство (покриени со стипендија)
нема да влезе ако му е втор избор,џабе ќе го бира.Лани сите 60 беа пополнети во прв круг,од луѓе што им е прв избор.

нема да влезе ако му е втор избор,џабе ќе го бира.Лани сите 60 беа пополнети во прв круг,од луѓе што им е прв избор.
брат а случајно да не знаеш лани по колку имаше во смер...........или бар во КХИЕ ...:)

брат а случајно да не знаеш лани по колку имаше во смер...........или бар во КХИЕ ...:)
за во КХИЕ имат место колку сакаш. 80 + 40 е мислам квотата
а и можиш да се запишиш на некој друг смер па во втора да се префрлиш на КХИЕ

за во КХИЕ имат место колку сакаш. 80 + 40 е мислам квотата
а и можиш да се запишиш на некој друг смер па во втора да се префрлиш на КХИЕ
во кхие за 2014 пишува 20 државна и 20 приватна, но ме интересира дали некој знае предходната година колку се запишале?

во кхие за 2014 пишува 20 државна и 20 приватна, но ме интересира дали некој знае предходната година колку се запишале?
Мислам исто 40, само што лани место 20/20, 30/10 бил односот државна/приватна.

Има ли некој што студира на кти да каже нешто повеќе ?

Лани уште во прв уписен се пополни цела државна квота, за кхие зборам.... така да ако имаш добри бодови ќе влезеш ако не, тешко... Во секој случај со среќа!

Јас се пријавив на ЕАОИЕ. Ако може некој да го сподели своето мислење за истиот? Дали е перспективен и слично?

бруцоши ае да видиме кои ќе ми е колега ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom