Само за корисници на HTC Desire 310!

• Креатор на темата Креатор на темата quadro123
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 март 2012
Мислења
30
Поени од реакции
2
Епа вака, ми треба ваша помош..
Чепкав малце по мојот телефон, го рутирав, и избришав лаунчер и тестатурата, си ставив други, пошто овие не ми беа како шо сакам.. Сега излезе официјален апдејт за телефонот (about - software update, ако не сте го симнале, симнете го) ама кај мене неможи да се стави пошо ми прави прблем шо ги немам овие 2 апликации.. Па ако некој има желба да ми помогне, а незнае како слободно нека пише овде, а ако знае: ми требаат htc_ime.apk и лаунчерот ..

благодарам ;)

не си требал ништо да бришеш, си требал само некој ланчер да симнеш од маркетот и ќе се смени интерфејсот.

не си требал ништо да бришеш, си требал само некој ланчер да симнеш од маркетот и ќе се смени интерфејсот.
пријателе, имам долго искуство со андроид телефони, флеширање, ланчери, кернели итн итн... затоа, не ми соли памет. Точно дека не требаше да го бришам, требаше само да го замрзнам али јбг.. инаку 2 ланчера на исти телефон не е ок, затоа шо онај шо ти е сток ланчер, цело време работи у позадина. поз кис муа

пријателе, имам долго искуство со андроид телефони, флеширање, ланчери, кернели итн итн... затоа, не ми соли памет. Точно дека не требаше да го бришам, требаше само да го замрзнам али јбг.. инаку 2 ланчера на исти телефон не е ок, затоа шо онај шо ти е сток ланчер, цело време работи у позадина. поз кис муа

епа чим работи у позадина, ти посакувам срејча во потрагата по тие два фајла муа кис4е

Одамна беше. Сеа имам Htc Desire 510

Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom