Mмм ... сега што ќе се прави ?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Ayyy... каква трагедија. Како и да е, ке зеам друга маичка што ке ми дојде при рака, ионака не планирам којзнае колку што ке носам. Отварам во шкафот што ке ми дојде прво, тоа го облекувам и заминувам.

Не сум се нашла во слична ситуација затоа што никогаш не перам или пеглам во 5 до 12. Можеш ден па и два па и недела порано да си ја средиш гардаробата ако одиш на некоја посебна пригода. Часовите пред да излезам јас си се средувам а не гардаробата, а нормално е да се зезне нешто зашто брзаш.

Последен пат кога бев на свадба се спремав многу, ама утредента полагав по свадбата и останав доцна во ноќта за да учам. И кога станав за да одам на фризер сабајлето се запрепастив, имав најголеми подочњаци на свет и очите ми беа црвени. Е се нанервирав да. Ама после со шминка 95% од тоа се покри. И ништо страшно. Требаше да не отидам на свадба? :icon_lol:

А и некогаш да ми се случи да си уништам гардаробата ќе се изнервирам ама ќе најдам нешто друго. Али да не одам??? Глупост.
Па тие таму не ја бараат мојата гардароба да присуствува, мене лично ме бараат :)

Не се потресувам многу заради вакви работи,иако досега не ми се случило да си уништам облека во клучен момент.:)Во последно време ме нервира тоа што заради временските (не)прилики сум принудена да смислувам по две варијанти,ама тоа е..

Инаку,ваква за мене банална причина,не би ме спречило да појдам некаде.Ќе се снајдам некако.:smir:

Ако ми се случи ова ќе ми биде криво поради крпчето, многу паничарам без врска во такви моменти но успевам да се смирам и да ги расгледам другите опции. Би нашла и нешто што може да го замени посакуваното, секако не во целост и нема да биде крај на светот. :)

Значиии Оваа ми се има десеноо незнам колку патии ..
Но јас сум чуден човек и секогаш пред излагање сум спремна едно саат време и само се фрцкам по дома праам непотребни работи.Ја поправам шминката или нешто слично.
Но еве како и се друго и оваа навика има и добра и лоша страна. Добрата страна е на пример да ми се деси нешо имам време да го корегирам или да смислам нешто друго , но лошата страна етоа што правам непотребни работи и за тоа време како што сум онака малце несмасна можам да се исфлекам.
Хехе.!!:vozbud:
Незнам понекогаш навистина имам добра замисла и ако се смени времето многу ми е криво зошто не можам да го носам тоа затоа јас не сум крива за тоа!
А најчесто коа нешто ќе ми "искрсне" у последен момент се пцујам самата себеси ! Алии брзо ми поминува! Хехе

Никогаш не бирам нешто и да се затрескам у тоа...У крајност ако немам ништо шо можам да облечам ке трчам до најблискиот бутик и купувам нешто ново :helou:

Prvoto so ke go naam ke go oblecam, odnikogas ne sum se zamarala mnogu okolu oblekata, ne se opteretuvam tolku se da bide perfektno kombinirano, i da se sluci nesto nepredvideno i neposakuvano nema da krenam panika.

Нема што толку да се замараш, размисли дека после некое време на таа иста забава тебе нема да ти е гајле што носиш, зашто ќе се забавуваша а не замараш и преоптеретуваш за тоа дали е ова правилниот избор. Во секој случај ако знаеш да ја носиш облеката која ја имаш на себе, обична маичка и фармерки совршено ќе ти стојат.:helou:

зависи од приликата ако треба да одам со мојот парнер некаде дефинитивно ќе се акнам од :tapp: што ми се упропастил фустанот али што да правиш сепак ќе најдам друг и друга коминација ќе направам ..... нема да одам гола сепак

Ау се десило. Еднаш мајка ми заеба работа, и бев смирен ама разочаран као да ми умрела мачката, а еднаш ја поебав ствар и буквално кршев дома. Ја фрлив маичката која заврши у столната ламба, па таа на земја, и на парчиња. После тоа емоциите достигнуваат плафон, и од таму нема каде повеќе па се препуштам на некоја чудна нирвана.
Да, одам нормално, наоѓам нешо било шо, крајно нервозен, нерасположен, и растревожен... се` додека не видам дека некоја девојка перфектно го сработила тоа кое ја го заебав а седи карши мене и се смешка заводнички срамежливо... Инстант забораам на сите глупости. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom