Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цццц... роден сум у Холандија иначе, па затоа малце поише ми натежнуваат симпатиите кон нив. Не ми беше тешко да продолжам нив да симпатишам дури и коа сфатив дека цел ваш фан клуб навива за нив ради Ван Гал и РВП. Али чим прочитав обраќање у прво лице множина за Холандската репрезентација од тебе... fuck this shit. Нека ги тепаат Аргентина за да има европско финале. После тоа...Не, не нека тепа Холандија па да им се одмаздиме на Баварците за поразот во ЛШ.![]()
Озбилно си роден у Холандија бе? Оди таму бе, не дреми тука.Цццц... роден сум у Холандија иначе, па затоа малце поише ми натежнуваат симпатиите кон нив. Не ми беше тешко да продолжам нив да симпатишам дури и коа сфатив дека цел ваш фан клуб навива за нив ради Ван Гал и РВП. Али чим прочитав обраќање у прво лице множина за Холандската репрезентација од тебе... fuck this shit. Нека ги тепаат Аргентина за да има европско финале. После тоа...
ALEMANNEN BIN BESTE !! BLITZKRIEG DEM SOHNEN DAS PUTAS!
Ехее ја коа отварав теми за тоа дали можам да мигрирам таму...Озбилно си роден у Холандија бе? Оди таму бе, не дреми тука.
И шо ти кажаа?Ехее ја коа отварав теми за тоа дали можам да мигрирам таму...![]()
Ај не ме замарај тука, ќе ти пишам на профилИ шо ти кажаа?![]()