СП 2014 - 1/2 финале | Холандија - Аргентина | 09.07.2014 (22:00)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација сакате да ја видите во големото финале?

• Вкупно гласачи
    140
  • Гласањето е завршено на .
Холандија да тепа ради Марадона. Која тиња од човек... (n)
Ван Гал да го шутира последниот пенал, за да докаже дека до него е што Холандија победува! (y)

Нека изгуби Холандија па сеедно ќе ми биде кој им е крив . (y)

Не, не нека тепа Холандија па да им се одмаздиме на Баварците за поразот во ЛШ. :vozbud:

Ќе ги видеме Рохо или Басанта или кој и да им игра денес против Робен. :pipi:
И дај боже да игра Де Јонг, забите да му ги истури на Меси. :LOL:

Не, не нека тепа Холандија па да им се одмаздиме на Баварците за поразот во ЛШ. :vozbud:
Цццц... роден сум у Холандија иначе, па затоа малце поише ми натежнуваат симпатиите кон нив. Не ми беше тешко да продолжам нив да симпатишам дури и коа сфатив дека цел ваш фан клуб навива за нив ради Ван Гал и РВП. Али чим прочитав обраќање у прво лице множина за Холандската репрезентација од тебе... fuck this shit. Нека ги тепаат Аргентина за да има европско финале. После тоа...

ALEMANNEN BIN BESTE !! BLITZKRIEG DEM SOHNEN DAS PUTAS!

Цццц... роден сум у Холандија иначе, па затоа малце поише ми натежнуваат симпатиите кон нив. Не ми беше тешко да продолжам нив да симпатишам дури и коа сфатив дека цел ваш фан клуб навива за нив ради Ван Гал и РВП. Али чим прочитав обраќање у прво лице множина за Холандската репрезентација од тебе... fuck this shit. Нека ги тепаат Аргентина за да има европско финале. После тоа...

ALEMANNEN BIN BESTE !! BLITZKRIEG DEM SOHNEN DAS PUTAS!
Озбилно си роден у Холандија бе? Оди таму бе, не дреми тука.

Очекувам Аргентина да брцне едно голче и да се затвори до крајот. Кој би рекол дека на толку добри напаѓачи одбраната им е најдобар дел од играта.

Меси за малце ми е ПОантипатичен од Робен и зато си гласав за Панчев да коментира. А иначе навивам за ХоланЏанкиве

Еве го, се изјасни и селекторов апропо головите кои сакал да ги прими Аргентина.
10498142_637624569667261_5636818052708061811_o.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom