abdest

• Креатор на темата Креатор на темата Aleksandra.dra
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 јуни 2014
Мислења
7
Поени од реакции
0
zDRRAVO saakam da prasham ako imas 9 godini i ke odis deneska vo Dzamija zosto nekoi postaat i deka postaat odish vo dzamia vo 10 saatot navecer.i KE ODAM JAS.i imam sestra koja ima 9 godini i sakam da prasham ako dojde so meene dali treba da napravi Abdest?Ili samo da se izbajna deka e mala 9 god ima ?i sto moze da se oblece ona ? Ve molam pomognete fala odnapred

А после џамија на протест за ослободување на мачениците од Смилковско ќе одите?

Битно е ова да го одговориш пред да добиеш одговор на твоето прашање.

о љоч, на џамија не го одеа само мажи? Или мене така ми го излажале? Инаку на оваа тематика може да ти ГО одговори @puno илли @Dardan-ia тие засега го знам дека се аллбанци на форумите кајгана.

zDRRAVO saakam da prasham ako imas 9 godini i ke odis deneska vo Dzamija zosto nekoi postaat i deka postaat odish vo dzamia vo 10 saatot navecer.i KE ODAM JAS.i imam sestra koja ima 9 godini i sakam da prasham ako dojde so meene dali treba da napravi Abdest?Ili samo da se izbajna deka e mala 9 god ima ?i sto moze da se oblece ona ? Ve molam pomognete fala odnapred
Еве за почеток е супер да се избањате. Редно време е. После бањање сестричката за рака и правец протест.
BTW мислев дека Abdest е некоја вежба/направа за стомачни.

Имаш соодветна тема за тоа (клик), и таму прашувај се што те интересира.

/клуч

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom