Бразил - Колумбија | 1/4 финале | 04.07.2014 | 22:00 | Стадион Кастелао

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Италија капут сладоледче,чаре ?Буфон слабо бранеше. :vozbud::vozbud::icon_lol:

Примера капут,премиер капут,калчо капут и остана само БУНДЕС на светсково!:cuc::drk::drk:Само потврда за квалитетот.:pipi:
:facepalm: Стварно немам зборови како да ве опишам вас фановите на Баерн... Со два збора = неизживеани деца

Poeke mi e strav od luiz nego li Dante ama aj..

Neymar nikakvi sansi nema za eventualno finale?

А кога застануваше 4 пати пред да шутнеш пенал?
Шо те е*ам, лежи сега по дома.

Се би разбрал, ама да се радувате на повреда на некој играч е тоа не можам да го разберам. Каков сака нека е, глумец, провокатор, сељак, најјак, најслаб, сепак бедно е да се ругате на повреда и да спомнувате карми и слично.

Се би разбрал, ама да се радувате на повреда на некој играч е тоа не можам да го разберам. Каков сака нека е, глумец, провокатор, сељак, најјак, најслаб, сепак бедно е да се ругате на повреда и да спомнувате карми и слично.
I tebe so te trkalam! :D
Fudbal e, se povredil ke mu pomine. Ne e ni prv ni posleden. Sto pa ja moram da imam simpatii za nego, da ne mi e brat?

Na druga tema: kolku ste vo minus so Deko?

I tebe so te trkalam! :D
Fudbal e, se povredil ke mu pomine. Ne e ni prv ni posleden. Sto pa ja moram da imam simpatii za nego, da ne mi e brat?

Na druga tema: kolku ste vo minus so Deko?
Не ме разбра изгледа. Не го сакај, твое право е и апсолутно го почитувам тоа. Патем и мене ме нервира со тоа дајвање... Ама никогаш нити сум се израдувал нити ќе се радувам за некој што е повреден, па макар тој човек се викал Киелини.

А за минусот не сум, затоа што многу ретко се кладам на Светсково, повеќе тенис играм.

Да бе, јас се прерадував, журка правев што се повредил... Ме заболе Тасе is all I'm saying :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom