Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема врска, Canon и Nikon се практично двете топ фирми за фотоапарати, а после нив доаѓаат Sony, Fuji, Pentax и сл, барем по бројот на продадени апарати.Барам стручно мислење од вас, Canon или Nikon и зошто ? ( немора споредба на два модели помеѓу Canon и Nikon, имам слушнато дека Canon e подобра фирма од Nikon но ме интересира зошто ) Фала ви.
уфф прашањето ти е далеку од стручно, и канон и никон имаат свои модели во категории, во некои категории е никон подобар во некои канон, канон има поголема продажба во светски рамки но ете во македонија почесто се продава никон од колку канон (Во мојот фото клуб од 30 сетина членови можеби 5-6 се со канон скоро се остало е никон) така да подобро е прашањето да го насочиш кон одредена категорија или модел од колку во стилот “дали е подобра фирмата Ауди или Хонда“Барам стручно мислење од вас, Canon или Nikon и зошто ? ( немора споредба на два модели помеѓу Canon и Nikon, имам слушнато дека Canon e подобра фирма од Nikon но ме интересира зошто ) Фала ви.