Натпревар #10 - Тема: Раце [ГЛАСАЊЕ]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра фотографија на тема „Раце“?

• Вкупно гласачи
    109
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ееее даааа бееееее, ај више да не учествувам ако не... Сега ми е јасно како се осеќаат играчите на Барселона, а богами и Калиопи на македонските фестивали :pos:

Онака, си читал, си се усовршувал, си пробувал, си гледал миљон фотки за да добиеш осет, си пробувал уште сто пати, конечно ти се допаднал обидот, си потрошил 2 часа во пост-продукција откако си ја направил фотката за да изгледа уште по eye-candy и на крај ќе ти речат: „ааа, ти си друга класа, не гласам за тебе, нема врска што си се потрудил и ти е топ фотката - еве лајк за друга рандом особа“ :)

Он топик: Гласано за @SaltNPepa :)
Он топик два: Ако не гласате за „посебната класа“, боље не ни споменувајте дека фотката е топ АМА друг го добива гласот. Боли повеќе така.
леле ама ме изхејта не си фер. јас ве фалам, а тоа ко да сум ве убил. или не си ме разбрал, или јас лошо сум се изразил.
поарно е следен пат безгласно да гласам.

леле ама ме изхејта не си фер. јас ве фалам, а тоа ко да сум ве убил. или не си ме разбрал, или јас лошо сум се изразил.
поарно е следен пат безгласно да гласам.
ех не си хејтан бе, хејтан бев јас пред некое време пред да станам модернатор, Ацид добиваше бубуљици на лице ко ќе се пријавев на форум а бев и уценет кој прв ме види онлајн да ме банира. То е хејтање, ова со тебе е петинг бе.
Шала на страна, и мене не ме бендиса коментарот, некако не штима “Вие сте способни и не ви треба глас, да му даиме на другите...“ Не ја сваќајте така цела ова работа, гласај за она што те бендисува а не за ликот кој стои зад фотката. На натпреварите ни една фотка не носи име презиме или било каков знак за идентификација на автор. Се оценува фотографијата а не дали е некој греота па ај да му даеме или од стравопочит према некој познат автор. Така да понатаму гледај во фотографијата а не авторот.

ех не си хејтан бе, хејтан бев јас пред некое време пред да станам модернатор, Ацид добиваше бубуљици на лице ко ќе се пријавев на форум а бев и уценет кој прв ме види онлајн да ме банира. То е хејтање, ова со тебе е петинг бе.
Шала на страна, и мене не ме бендиса коментарот, некако не штима “Вие сте способни и не ви треба глас, да му даиме на другите...“ Не ја сваќајте така цела ова работа, гласај за она што те бендисува а не за ликот кој стои зад фотката. На натпреварите ни една фотка не носи име презиме или било каков знак за идентификација на автор. Се оценува фотографијата а не дали е некој греота па ај да му даеме или од стравопочит према некој познат автор. Така да понатаму гледај во фотографијата а не авторот.

ja па не знам каде видоа дека вас ве бива?! o_O

@BiG_kIsS победи во ова тема и за казна треба да смисли нова задача, (по можност до вечер)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom