Процедура за нов индекс

• Креатор на темата Креатор на темата Tanja111
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 јуни 2014
Мислења
3
Поени од реакции
0
Дали некој знае каква е процедурата за нов индекс..?

img

И се плаќа 1500, приходната шифра тие 723019.

Прашав на студентски средив се :) Да не има некој исскуство после како иде со потписите посебно од профосероте со веке не работат на угд, дали декано ке ми ги даде или оти електронски ги имам сите потписи ?[DOUBLEPOST=1403192709][/DOUBLEPOST]
На УГД (Штип) си или на УКИМ?
na UGD

Последно уредено:
јас си го забоρавив индеκсо во читална κаде што полагав..се надевам неκој го има најдено и е во студенсκи

Немој да си прашала на факс, дроги ставаат во одговорите...
Drugs are bad....[DOUBLEPOST=1415057090][/DOUBLEPOST]
јас си го забоρавив индеκсо во читална κаде што полагав..се надевам неκој го има најдено и е во студенсκи
Веројатно некој од колегите ќе ти го врати или може го однеле на студентски. Немај гајле на никој не му треба туѓ индекс, глеј ти новчаникот да не си го заборавиш.

Здраво форумџии ми треба помош. Студент сум на УГД, го изгубив индексоти сега треба да извадам нов. ТРеба да го објавам во службен весник. На сајтот на службен весник има опција за електронска уплата за неважечки документи. Сега откако ќе уплатам електронски, што треба да направам? Да го испринтам емаилот со уплатата или пак треба да чекам да добијам некоја потврда по пошта. Ве молам ако некој има искуство нека ми каже...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom