Македонци се степаа со Африканци во Перт

• Креатор на темата Креатор на темата maxer
  • Време на започнување Време на започнување
тој што коментирал астралиецот, исто дошол преку половина свет до таму.
Женско мислам дека беше, али стварно не разбирам која е причината која новинарот (кој смета дека ДИЛАЊЕ е адекватен збор за во новинарски извештај) ја зема в предвид за да одлучи да вклопи во извештајот за настанов, нешто што некој напишал во коментари на Фејсбук. Мислам, можам одма да идам и да напишам што кур сакам и тоа некој морон ќе го вклопи во извештај за веста?

LAFOJ MAKEDONSKI VIE JA STITITE NASATA RASA DECA NA ACETA TIE NE PRIFAKALE BO BORCE MAKALEB NE BIL MAKEDONEC A NIE SE STANAVME LUTI ZOSTO TAKA DA NE GO SAKAAT BO MAKELEB NAS , DA ZIVEE MAKEODONIJA DA ZNAJTE TAMU VO RODINATA NASA KAKO SE GRIZIME ZA DA NE ZNAAT NASEKADE .

"Lupco Aleksandar Kostadinoski
KOGA IM KAZAVME deka BO MIKALEB bil Makedonec Afrikancite ne prifajkaja"

:facepalm:
http://www.shilomagazine.com.au/mk

праев со братучед ми муабет (тој е од Перт, македонец ама роден таму)
Тепачката била заради дивјачкото однесување на црнците. Станувало збор за либијци кој се доселиле во Перт пред 3-4 години како бегалци кога беше кризата со Гадафи. После нивното доселување градот не бил ист, почнале да се гетоизираат и да вршат разни криминални дејства. Инаку Перт е најбелечки град во Австралија, ги има од сите делови на Европа, а црнци немало скоро ич пред да се населат овие.

Алал да ти е :pos:.

Не буквално, ама се шеткаат низ град ко парови и се случува како и кај наши вљубени двојки, да си стават рака кај задникот на партнерката :D.

Малку побурно го опишав тоа.

Поентата ми беше, тука се чини се е океј, а вамо се колат и тепаат ко кај нас наши и шконти. Малку чудна ми е приказната.

e 6to tie 4udno be brat ... u opredelena mestnost ako dve malcinstva kako u slucajov u pert makedonci i afrikanci se borat koj da dominira togas normalno e makedoncite da reagirat oti negrite se po skoro dojdeni .. toa e isto ko u mk albancite ni dojdoa 2001va i normalno e da nema trpelivost.
Ako kaj nas afrikanci imase kolku albanci veruvaj pak kje imase problemi ali ipak ne tolku kako sega oti po gnasno nesto od albgancite nema. Ali normalno e ova tamu sto se slucuva sepak biznisi drogi kurvi ilegala sve se kontrolira od mesnoto mnozinstvo i valjda makedoncite nesakat afrikancite da im ja prezemat igrata ;). Epten isto e i kaj nas samo sto kaj nas makedoncite se pod opojka dodeka tamu ete gledas se borat za mestoto kade izrastnale, nesto sto tuka treba i nie da go praktikuvame ali nema problema nie go imame grujo i mijalko, naste spasiteli.

Луѓе секојдневно се тепаат, шо има врска овде дали биле Македонци со Африканци. Ако не ги боли, нека се тепаат. :свиркам:

Јас праев муабет на скајп со родниниве ми рекоја дека се степале за 7хектари земја, кој кај да садел. Нашиве сакале марулка да садат и два-три пластеници да напрает, а африве да напрает плантажа за дроги. Одма прашав ал е некој повреден(демек се сожалувам) а всушност јас му се јавив на брачедов да ми пуштит 200 долари, ама немале. Е.аим корено нивни.
:D

Македонија до А„Ф„стралија. Е не ќе се зафркаваме.
Инаку вакви тепачки се случуваат секојдневно во светот. На нас ни се чудно зошто ние како народ не сме агресивни како Албанците, Арапите, Русите, Турците кај кои овие депачки се како добар ден.
Во Германија најинтересни тепачки се помеѓу Русите и Турците. Кои најчесто се помеѓу малку НАВОДКАТНИ Руси и многу Турци и на крај секогаш Турците бегаат, зошто овие Русите се бог да чува.

Ау расисти еј

Фаранг се има размавано оти му рекле Вардар-Миравци или пак во некој контекст му ја спомнале Битола.

:facepalm:

KOMITI SKOPJE
Braka Makedonci, drzete se, sami znaete deka istoto ni se slucuva i nam ovde so Albancite, se getoiziraat i nikoj ne smee da pripari niz tie delovi na gradot, za zal duri ni policijata! Samo napred crenate go glasot, Avtralija treba da uci od vas , kako se brani domot, cesta i gordosta! NO SURRENDER! NO RETREAT! Go MACEDONIANS!
http://www.shilomagazine.com.au/mk/масовна-тепачка-во-перт

Еееееее што се не ќе направат само за на телевизија да ги има:facepalm::LOL:

Шала на страна, може не се Македонци, они од кај знаат :)

Од оваа глобализацијава стасавме и на црнци да им закажуваме ферка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom