Летови за Охрид од Љубљана или од Виена?

• Креатор на темата Креатор на темата Крими
  • Време на започнување Време на започнување

Крими

......
Член од
8 декември 2008
Мислења
479
Поени од реакции
14
Добро Вечер!

За 2 Недели треба да патувам за Македонија.
Иначе сум летал од повеќе пати од Љубљана до Скопје и обратно, но сега ме занима дали има или ке има летови за Охрид од горе наведените Градови?

Пред некоје време на Интернет читав дека ке имало до Охрид летови но неможам никако да најдам летови за охрид од Љубљана или од Виена..

Јас планирам на 7 или 8 Јуни да патувам!

Има ли некој точни информации?

Фала однапред!!

Добро Вечер!

Иначе сум летал од повеќе пати од Љубљана до Скопје и обратно, но сега ме занима дали има или ке има летови за Охрид од горе наведените Градови?

Пред некоје време на Интернет читав дека ке имало до Охрид летови но неможам никако да најдам летови за охрид од Љубљана или од Виена..

Фала однапред!!

http://www.ohrid.com/flights.html
Ljubljana
inbound Tuesdays and Saturdays, outbound Wednesdays, Saturdays and Sundays (from 20th April) with Adria Airways
јави се во Adria Airways прашај дали сеуште се обраќа овој авион или е стара страната.

Добро Вечер!

Фала однапред!!
i jas barav ne možam da najdam, najverovatno nema. Samo do Škup ama i tie se skapi sea pošo e prilično kasno toest sezona. Inaku možiš da odiš do škup pa so bus ama isti kur e mrcvarenje.

i jas barav ne možam da najdam, najverovatno nema. Samo do Škup ama i tie se skapi sea pošo e prilično kasno toest sezona. Inaku možiš da odiš do škup pa so bus ama isti kur e mrcvarenje.

поефтино е со АирСрбија побарај, но мислам има премештај во Белград.

Од љибљана имаше пред некоје време за 140€ повратет тикет али сега е над 200€

Али ме занимаше да не има за охрид зато што повеќе пати на ТВ гледав дека ке го пуштеле аерпфдромот за повеќе дестинации

Sent from my Shit iPhone :)

За Охрид оваа сезона летаат само од Амстердам чартер летови (ради холандските туристи), чартерот од Анталија (ради тие туристи) и еден единствен лет неделно од Цирих кој што е енормно скап.

Повеќе инфо тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom