Натпреваr #7 на тема “ПАНОРАМА“ - ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување

Избор на фотографија на тема “Панорама“

• Вкупно гласачи
    47
Статус
Затворена за нови мислења.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.280
Пошо газдата е оправдано отсутен а јас како сенка на неговото сонце не сум баш најупатен во создавање на гласачки теми ќе се обидам да покренам машинеријата за гласање на тема “Панорама“, во списокот НЕ се ставени форумџии кои испратиле фотки кои не се панорами (минимум едната страна на фотографијата да е двојно поголема од другата)
Не знам или немам моќ пренесена на мене да ставам анкетата на ударно место на форумот и тие џиџи миџи со галерија и преглед на слики али се надевам @Acid ќе го реши тоа ко ќе му поминат брачните обврски (да смети, оди до пазар, спростри алишта и измие пајнци)

ПС
Секој кој има некоја замерка или критика како е поставена темата - нека си ја чува за себе, дадов се од себе да ја направам и заслужувам разбирање почит и подршка

се двоумев помеѓу артиљеро и андрејрулз и се одлучив за андреј само заради водно-матка. ја знам глетката, и одлично ја доловил. реална 100%

Бидејќи јас сум еден од малкуте членови кои гласаат за пријавеното дело, а не за членот, поточно дали ми е другарче или не ....... мојот глас овој пат оди кај @Артиљеро ...... слика преку која можеш да го почувствуваш погледот кон Китка :)

Патем @Let 3 јас се имав пријавено во натпреваров, но нигде ме немаш ставено за гласање, иако мојата слика е задржана на тема Панорама :confused:

Последно уредено:
Гласано за @FLiX, пошто најуникатна панорама мавна, никогаш не ми текнало таква да мавнам. :)

Патем @Let 3 јас се имав пријавено во натпреваров, но нигде ме немаш ставено за гласање, иако мојата слика е задржана на тема Панорама :confused:
Како тоа мислиш дека си задржан на темата? Далеку си од темата, искрено :)

пс. Гласано за Ејсид пошто сликата ми е многу јака и ме потсеќа на ИксПе позадната само у Македонска верзија.

На темата за пријавување е напоменато дека фотографија на тема Панорама МОРА да има една страница најмалку дупло поголема о другата. Твојата фотографија НЕ Е панорама. Затоа не е ставена на гласање.

http://forum.kajgana.com/threads/Натпревар-7-Тема-Панорама-пријавување.73594/page-3#post-6608282

На темата за пријавување е напоменато дека фотографија на тема Панорама МОРА да има една страница најмалку дупло поголема о другата. Твојата фотографија НЕ Е панорама. Затоа не е ставена на гласање.

http://forum.kajgana.com/threads/Натпревар-7-Тема-Панорама-пријавување.73594/page-3#post-6608282
Добро..... како и да е, нека победи најдобриот :)

гласано за bebush пошто ми ја фатила јахтата на сликата :P

и чичко гејтс да му се јави за фотката да биде заштитен знак на Win 9 :D
Добра е да не се зафркаваме :D
Врска нема! Доста се умилкувате бре! :P

Aцид е тазе женет и други работи му се на ум а не победа на фото натпревар (без награда) зато искористете сега прилика

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom