Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
Пошо газдата е оправдано отсутен а јас како сенка на неговото сонце не сум баш најупатен во создавање на гласачки теми ќе се обидам да покренам машинеријата за гласање на тема “Панорама“, во списокот НЕ се ставени форумџии кои испратиле фотки кои не се панорами (минимум едната страна на фотографијата да е двојно поголема од другата)
Не знам или немам моќ пренесена на мене да ставам анкетата на ударно место на форумот и тие џиџи миџи со галерија и преглед на слики али се надевам @Acid ќе го реши тоа ко ќе му поминат брачните обврски (да смети, оди до пазар, спростри алишта и измие пајнци)
ПС
Секој кој има некоја замерка или критика како е поставена темата - нека си ја чува за себе, дадов се од себе да ја направам и заслужувам разбирање почит и подршка
Не знам или немам моќ пренесена на мене да ставам анкетата на ударно место на форумот и тие џиџи миџи со галерија и преглед на слики али се надевам @Acid ќе го реши тоа ко ќе му поминат брачните обврски (да смети, оди до пазар, спростри алишта и измие пајнци)
ПС
Секој кој има некоја замерка или критика како е поставена темата - нека си ја чува за себе, дадов се од себе да ја направам и заслужувам разбирање почит и подршка