Land of the Free, или човековите права и слободи во најголемиот светски „извозник на демократија„

• Креатор на темата Креатор на темата Vanlok
  • Време на започнување Време на започнување
Веројатно,и вие како мене,не гледате вести,па,што ќе најдите на интернет,ќе ве преокупира.
Еве го најдов ова,доколку не сте го гледале,или читале.
http://bit.ly/1z0xm3E

Ова убивањето стана многу модерно бе, ама Американците се назад со модата, додека тука се убива со ножеви и боксерки, таму уште се стискаат за грклан. И после Америка била напредна, како да не, колку е назад за разлика од нас...

Ја цело време верував дека во Америка нема вакви инциденти и злоупотреба на моќ, ова прилично потресно ми дојде, се напив шеќер и вода и си пуштив Дизнеп цртани и аниме.
Од секогаш имало таму, права полициска држава.

Преку таквото ми е више,што ги преставуваат нигериве ко невини мили суштества.Никој не негира дека им било правено лошо во минатото,но што е решението на тоа денес?Кршење на цел град и крадење?И после либерало фашистиве ќе ги поддржуваат #blacklilves matter Хах

#White peoples lives matter too!

10805761_925220450829181_344989875592536461_n.jpg

Преку таквото ми е више,што ги преставуваат нигериве ко невини мили суштества.Никој не негира дека им било правено лошо во минатото,но што е решението на тоа денес?Кршење на цел град и крадење?И после либерало фашистиве ќе ги поддржуваат #blacklilves matter Хах

#White peoples lives matter too!

10805761_925220450829181_344989875592536461_n.jpg
Не се цвеќиња за мирисање ни нигериве, ама цајканиве некако премногу слобода си земаат. Да крениш рака да се почешаш на чело, ќе те убијат со оправување дека си пробал да извадиш пиштол од зад уво.

Не се цвеќиња за мирисање ни нигериве, ама цајканиве некако премногу слобода си земаат. Да крениш рака да се почешаш на чело, ќе те убијат со оправување дека си пробал да извадиш пиштол од зад уво.

Се сложувам со тебе другар.Но она што мене ме изнервира овде е како политички коректните олоши,за некоја си популарност по социјалните мрежи направија маченици од црнциве.Фората е што таму сеуште има црнци со мозок на типичен уга-буга нигер од Африка.Кршеа продавници,палеа и тепаа(и дури украдоа вовче во кое се возеа у град cuz fuck u thats why XD)

JBYENt0.jpg

Уште има луѓе денеска кои тврдар дека белците не можат да бидат опресирани и дека не постои расизам спрема белци(со тоа ги оправудваат и илјадниците нападни oд страна на не бели луѓе во земји како шведска).Еве еден пример за сличен ваков случај,каде беа тогаш овие што ги поддржуваат шимпанзава во Фергусон?

http://www.inquisitr.com/1643038/gi...d-mirrors-michael-brown-case-reports-suggest/

Нз како се праќа линк на кајгана,ако има проблем со линкот пишете

Последно уредено:
Се сложувам со тебе другар.Но она што мене ме изнервира овде е како политички коректните олоши,за некоја си популарност по социјалните мрежи направија маченици од црнциве.Фората е што таму сеуште има црнци со мозок на типичен уга-буга нигер од Африка.Кршеа продавници,палеа и тепаа(и дури украдоа вовче во кое се возеа у град cuz fuck u thats why XD)

JBYENt0.jpg

.Фората е што има луѓе денеска кои тврдар дека белците не можат да бидат опресирани и дека не постои расизам спрема белци(со тоа ги оправудваат и илјадниците нападни oд страна на не бели луѓе во земји како шведска).Еве еден пример за сличен ваков случај,каде беа тогаш овие што ги поддржуваат шимпанзава во Фергусон?

http://www.inquisitr.com/1643038/gi...d-mirrors-michael-brown-case-reports-suggest/

Нз како се праќа линк на кајгана,ако има проблем со линкот пишете
Медиумиве многу подгреваат ситуација. Многу повеќе им се исплати да објават бомбастична вест дека нигер е застрелан, отколку белец.

Ја цело време верував дека во Америка нема вакви инциденти и злоупотреба на моќ, ова прилично потресно ми дојде, се напив шеќер и вода и си пуштив Дизнеп цртани и аниме.
Од сабајле си ти на шеќер, вода и дијазепами. Која доза ти е оваа по ред? Полека малку. Ќе прецвикаш ко речитиот торбешки ентитет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom