Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dobro kazavme veke deka nemoze milion opcii vo eden ured i site sovrseno da rabotat !!! toa e fakt!!во германскиот Auto Bild пред еден месец имаше тест на различни навигациони уреди, и од тестирањата нокиата дефинитивно не е практична во кола и неможе да ги замени специјализираните навигации, многу често губи контакт со сателитот.
Така да ако го купувате телефонот заради навигацијата зборавете.
wow едно мои 20тина клиенти купија н95ки и 5-6 мои колегиeden moj profesor kupi N95 lol
eden moj profesor kupi N95 lol
мене искрено уште од почеток ке видите на темава дека телефонот не ми се допагал и сеуште не ми се допага, можеби не постои некоја по-хај-тек добра направа од него ама сепак не ми се свига.
Ако бараш маски, има и поевтини, и тоа до 500 денари максимум (оригинал мислам). Ако сакаш можам да прашам за сигурно.
користам нокиа n95 , но за жал капачето отпозади ми се скрши ако може да ми кажете кај можам да купам само капак ( ако е можно воопшто ) . низ мобилариве продаваат само цела маска (1600 денари , како не ! )
а не ми се купува нов телефон , задоволен сум а и може да ропа уште година дена .