Nokia N95

JAS SI ZEMAV NOKIA N95 I MOB STVARNO E ZAKON,NO DA VE PRASAM DALI ZNAETE NEKOJA STRANA ZA DA SI SIMNAM MAPI ILI NEKOJ PROGRAMI AKO IMA BILO SO,AJ AKO ZNAETE PISETE

во германскиот Auto Bild пред еден месец имаше тест на различни навигациони уреди, и од тестирањата нокиата дефинитивно не е практична во кола и неможе да ги замени специјализираните навигации, многу често губи контакт со сателитот.
Така да ако го купувате телефонот заради навигацијата зборавете.

во германскиот Auto Bild пред еден месец имаше тест на различни навигациони уреди, и од тестирањата нокиата дефинитивно не е практична во кола и неможе да ги замени специјализираните навигации, многу често губи контакт со сателитот.
Така да ако го купувате телефонот заради навигацијата зборавете.
dobro kazavme veke deka nemoze milion opcii vo eden ured i site sovrseno da rabotat !!! toa e fakt!!

И ја не разбрав како тоа ставаш на интернет и се се решава ај нека објасни некој:helou:

eden moj profesor kupi N95 lol
wow едно мои 20тина клиенти купија н95ки и 5-6 мои колеги :) хаха...

мене искрено уште од почеток ке видите на темава дека телефонот не ми се допагал и сеуште не ми се допага, можеби не постои некоја по-хај-тек добра направа од него ама сепак не ми се свига.

eden moj profesor kupi N95 lol

И што вика:pos2::pos2:

мене искрено уште од почеток ке видите на темава дека телефонот не ми се допагал и сеуште не ми се допага, можеби не постои некоја по-хај-тек добра направа од него ама сепак не ми се свига.

Ај кажи ми зашто не ти се свиѓа? Дизајн? Карактеристики? Појасни ми ако сакаш:helou::helou:

Здраво дечки.

Итно ми треба половна Нокиа Н95.
Користена, но добро зачувана. Би сменил Самсунг Монте ( нов, користен само неколку месеци, без ниту ЕДНА гребнатинка на него ) Или пак кажете ми цена во ПП доколку некој продава.

Инаку сум од Скопје.

Поздрав.

користам нокиа n95 , но за жал капачето отпозади ми се скрши ако може да ми кажете кај можам да купам само капак ( ако е можно воопшто ) . низ мобилариве продаваат само цела маска (1600 денари , како не ! )

а не ми се купува нов телефон , задоволен сум а и може да ропа уште година дена .

Ако бараш маски, има и поевтини, и тоа до 500 денари максимум (оригинал мислам). Ако сакаш можам да прашам за сигурно.

Ако бараш маски, има и поевтини, и тоа до 500 денари максимум (оригинал мислам). Ако сакаш можам да прашам за сигурно.

имам нокиа н95 бела . прашај колку пари е цела маска , штом се толку поефтини ;)

користам нокиа n95 , но за жал капачето отпозади ми се скрши ако може да ми кажете кај можам да купам само капак ( ако е можно воопшто ) . низ мобилариве продаваат само цела маска (1600 денари , како не ! )

а не ми се купува нов телефон , задоволен сум а и може да ропа уште година дена .

Имаш ПП од мене за маска или само капаче

Дали некој знае каде се продаваат маски за Nokia N95 би му бил благодарен :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom