Натпревар #6 - Тема: Вода [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата .:MadMan:.
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Колешински водопади - Струмица
by .Sky. on Кајгана форум

Еве ме и мене и јас се пријавувам да учествувам. :D За да учествувам на овој натпревар заминав до Колешинските водопади направив многу слики и видеа искрено многу тешко можев да се одлучам со која фотографија да учестувам... :unsure: но на крајот ја избрав оваа се надевам ќе ви се допадне. :P

7137-1399140950-8f7806ea2270d5c43c042dcd994eca93.jpg
[/URL] Колешински водопади - Струмица by .Sky. on Кајгана форум[/IMG]

Еве ме и мене и јас се пријавувам да учествувам. :D За да учествувам на овој натпревар заминав до Колешинските водопади направив многу слики и видеа искрено многу тешко можев да се одлучам со која фотографија да учестувам... :unsure: но на крајот ја избрав оваа се надевам ќе ви се допадне. :P

Ееејјјј...ти беше тој што уствари ги почна фотонатпреварите така? Па кај си до сегааа :D

Ееејјјј...ти беше тој што уствари ги почна фотонатпреварите така? Па кај си до сегааа :D
Чекај де до сега спиев ко баба мецана бев во зимскиот сон. Започнувам на натпреварите со оваа фотографија и ветувам ќе учествувам и на останатите. Не за друго чекав да си земам добар мобилен за да можам да правам добри фотки и видеа секако за своја душа :D

Пријавувањето заврши, срам да му е на тој кој на сите овие дождови не сликал вода!
следи гласањето

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom