кој ли ти даде тебе диплома и работа,та не остави вака без тој толку потребен ТРОТОАР на ова место,каде е најблизу патеката од железничка и автобуска до клиниките и секој ден е река луѓе.
Тротоарите, Луѓе Тротоарите... ви ги земаа некој неранимајковци,за некој денар во џеб,општинари и архитекти и градежници.
Ова е веднаш карши она место каде во БМВ загинаа неколку дечки.
Зградата влегла на улица ни срам ни перде....е ова треба да се сруши, ама ова е Македонија и се е можно.
Ова е Македонија,затоа е ова вака.Цел тротоар заватен 100%,дури и на улицата она место обележано веројатно за велосипеди и инвалидски колички,улицата води кон заводот за рехабилитација,а од друга страна е таа бараката и таа на цел тротоар,е оди сега помини да те видам.
Ле ,ле луѓе. ако за ова ме пријават(како што вели Мајмунот дека пријавувале) дека јас сум тој што ги буцкам работиве,отидов апсана 72 дана,или ќе го чистам кејот од троскот 2 недели..
на ова мислиш
ама не мисли и оној ТИН...иќ, ама кога ќе се деси она најлошото тогаш ќе се интервенира веднаш и реши проблемот.
Бар да дели бесплатни метални Хитлер шлемови на граѓаните кој тука поминуваат под овие места со голем ризик од повреди.
КАЈ ЗЛАТЕ КАЈ ЗЛАТЕ КАЈ ЗЛАТЕ (бог да го прости)
Отиде уште еден тротоар „јабана“,денес поставуваа маси и столеви,ајде утре инспектори,општинари и мили-полиционери на џабе.
Кракаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааањееееееееееее?
(а тоа каде ќе одиме ние обичните пешаци К.....от ве заболе,еве види баш на кривинава како нема место ни за куче.)
Не знам дали е тротоар, ама за темава е
Завчера поставени бетонски бариери кај Света Софија во Охрид, вчера пола се турнати.
Денеска работниците пак наместија нови, до утре ќе видиме...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.