Оргинал?

• Креатор на темата Креатор на темата Rockey.1
  • Време на започнување Време на започнување
Хахах, ако не пак 7000. Знаеш ли колку денари се 700 евра? Кој Самсунг од серијата S е бил 42000 кога излегол?
Procitav nekoj oglas na pazar3 730eur pisuvase,sea prebaruvav na google citam £579.99
Ke vidime kolku ke e ama bi trebalo realno da e okolu 600[DOUBLEPOST=1396320972][/DOUBLEPOST]Samsung Galaxy S5 Price In GermanyEuro 592.565.

На Пазар3 по 1000 евра го продаваа Ајфон 5S првите 2-3 недели откако дојде тука што не значи дека тоа е пазарната цена реална :)

Планирам да кумап телефон Галакси С4, па најдов само телефон за 23,000 денари. Сакам да прашам дали овој телефон е оргинал или не? Многу ме збуни цената, затоа што да земам С4 на претплата ми доаѓа околу 30,000 а тука само телефон е 23,000.

http://ledikom.mk/mobilen.php?id=326&cid=7
Плус има и гаранција 1 година.
Друже, не зимај Ѕ4. Ниту не го чекај Ѕ5. Дизајнот срање и позади пластика у пм. И јас до пред некое време планирав да земам Ѕ4, али се предомислив. Едноставно, нема ниту една причина зашто би го земал Ѕ4-ката наместо LG G2. LG-то има и побрз процесор, и подобра графичка, а е поефтин за ~4500 денари. Рам имаат исто. Според мене, иако ова зависи до човекот, LG-то има далеку подобар дизајн и overall look, а има и малце поголем екран. Батеријата overall му трае повеќе.

Инаку, кога зимаш некој телефон, прочитај 100-тина user reviews за да заклучиш што стварно се случува.

Друже, не зимај Ѕ4. Ниту не го чекај Ѕ5. Дизајнот срање и позади пластика у пм. И јас до пред некое време планирав да земам Ѕ4, али се предомислив. Едноставно, нема ниту една причина зашто би го земал Ѕ4-ката наместо LG G2. LG-то има и побрз процесор, и подобра графичка, а е поефтин за ~4500 денари. Рам имаат исто. Според мене, иако ова зависи до човекот, LG-то има далеку подобар дизајн и overall look, а има и малце поголем екран. Батеријата overall му трае повеќе.

Инаку, кога зимаш некој телефон, прочитај 100-тина user reviews за да заклучиш што стварно се случува.

А ете се уште е најпродаван Андроид телефон. :)

Иако изгледот е малце подобрен со Black Edition S4.

LG G2 има лош маркетинг, би рекол. Само ради тоа.

Мислам дека S4 има една предност пред G2 (освен тоталниот НАПАЛМ маркетинг кој го имаше лани), а тоа е софтверот. Има некои поплаки од дизајнот и функционалноста на софтверот на G2. Инаку секако G2 е подобар избор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom