Пластики за мотори

• Креатор на темата Креатор на темата Litajko
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
Здраво , паднав од скутерот претходната сезона па сега како започнува оваа сакам да го поправам. Да не знаете каде се продаваат маски за скутери (пластики) за овој модел поточно.

39204.jpg

Најдов на motoparts.com.mk ама не ми врши работа пошто дел се жолти дел се црвени а мене ми требаат црни . Е сега кажете вие дали знаете некаде каде што се продаваат пластики за скутери овој модел поточно или да си ги порачам жолти и црвени од мотопартс па потоа да барам некој да ми ги исфарба.

Прв сопственик си ? Ако да, од кај што си го купил моторчето мора да има и пластики.

Прв сопственик си ? Ако да, од кај што си го купил моторчето мора да има и пластики.

Прв сопственик купен е од Хамачи Штип еве на веб страната http://hamachi.com.mk/ гледам нема пластики туку има други резервни делови.

Здраво , паднав од скутерот претходната сезона па сега како започнува оваа сакам да го поправам. Да не знаете каде се продаваат маски за скутери (пластики) за овој модел поточно.

39204.jpg

Најдов на motoparts.com.mk ама не ми врши работа пошто дел се жолти дел се црвени а мене ми требаат црни . Е сега кажете вие дали знаете некаде каде што се продаваат
пластики за скутери овој модел поточно или да си ги порачам жолти и црвени од мотопартс па потоа да барам некој да ми ги исфарба.

Bump!!

Се одлучив да ги порачам пластиките во друга боја пошто неможам да ги најдам црни , можете ли да ми препорачате некој што ќе ги офарба црни ?

Ajde pomos malku ne Najdov plastiki seuste nekoj ako ima nekoe info kaj da baram po skopje bi mu bil mnogu blagodaren.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom