Економски факултет - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата MargaritaT
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 март 2014
Мислења
2
Поени од реакции
0
Имам неколку прашања во врска со економскиот факултет во Прилеп. Како прво како е призната и дали воопшто е призната дипломата во Европа и соседните држави и дали тоа зависи од смерот? Дали факултетот има некакви врски со други универзитети во странство и дали има размена на студенти?

И на крај каков е факултетот во Прилеп во споредба со економскиот во Скопје?

Релативна работа е тоа економист од ПП и од СК. Се зависи од тоа колку тебе ти "сече".

Barem nekoj ispit da e priznat, nesto? :P

Искрено, не знам подетални работи за тој факултет, затоа што не учам таму... но сепак сум од Прилеп и имам неколку познаници што завршиле таму или па сеуште учат. И искрено немам слушнато ниту еден добар збор за него, всушност тие што имаат завршено неможат да си најдат работа ни во Македонија, па не во Европа....како и да е мој совет е да не одиш на тој факултет ....

Не се запишувајте катастрофа е, подобро е на некој преспективен факултет да се запишите отколку на овај .

преспективен=ПЕРСПЕКТИВЕН !
E да бе, јас завршив на овај факс и еве веќе скоро 2 години си седам дома.
Презаситена е државава со економисти, а нема толку слободни работни места..
Да можам да го вратам сега времето назад дефинитвно не би се запишала .

E да бе, јас завршив на овај факс и еве веќе скоро 2 години си седам дома.
Презаситена е државава со економисти, а нема толку слободни работни места..
Да можам да го вратам сега времето назад дефинитвно не би се запишала .
хаха не ми беше тоа намерата...да кажам дека е перспективен, далеку е од тоа .... само сакав да да те поправам во врска со правописот :)

Институтот за Развојни Истражувања и Алтернативи ве поканува на единствена можност за посета на обуката: „Финансиско моделирање и планирање во Excel“ во Битола.

Подетални информации за обуката имате на: http://goo.gl/KqrLsC

Испратете порака за пријава на: viadenicija@gmail.com или на телефон: 078225561

29nxocl.jpg

Барам цимер за од следната академска година да најдиме стан и да плаќаме заедно во Прилеп

Имам семинарска на тема „Современи концепти на М - трговија“.
Планирам да напишам нешто за MobiPay, Paypal, може ли материјал да добијам во врска со овие теми и нешто општо за М - трговија, или ако има некој готова семинарска би било супер, итно ми е, немам многу време.
Благодарам однапред :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom