Препорачајте автомобил

• Креатор на темата Креатор на темата Tasaxi
  • Време на започнување Време на започнување
da tocno deka e bavna kola koja si ja brka rabotata ama ako znajs kako da preticas sleper nema da zaginis.
So slaba kola treba da ostajs malce prostor megu tebe i voziloto pred tebe i vo momento ko ke si paralelno so slepero go zemam kako primer da imas razvieno okolu 4000 obrtai da ima polna snaga a ne vozis zad nego so 2000 obrtai . prickas na turaza i odma vo drugata lenta i duri od ko ke go pominis ke ja imas maksimalnata sila na kolata.

А што мислите за 147 фејс лифт од 2005 нагоре исто се проблематични со преден дел ?

Може мислење за Volvo c30 1.6 d so 110ks.

Сите што кажуваат дека Алфа Ромео биле скапи за одржување очигледно дека го кажуваат тоа од муабети. Јас имам Алфа Ромео 146 ЈТД 2001 година и досега сум немал никаков проблем, ставам масло Селениа што е малку поскапо, но може да се става и обично, а за оние бензиците постои и посебно Селениа Алфа Ромео што е изгор скапо. Се распрашав за спони, каиши, филтри и имаат иста цена како од Голф, некои делови се и поевтини, а голема предност е што деловите за Алфа би биле оригинал италјански бидејќи Алфа се ретки и не прават делови во Турција или Кина. А за изглед лично мојава Алфа која има дизајн стар 20 години може да се спореди и со коли од 2007-8 година, бидејќи е некој посебен пакет со ал. банташи и сполјери, седишта од некој посебен материјал и што уште не.
1612068_529238520524332_1954532452_o.jpg

Сите што кажуваат дека Алфа Ромео биле скапи за одржување очигледно дека го кажуваат тоа од муабети. Јас имам Алфа Ромео 146 ЈТД 2001 година и досега сум немал никаков проблем, ставам масло Селениа што е малку поскапо, но може да се става и обично, а за оние бензиците постои и посебно Селениа Алфа Ромео што е изгор скапо. Се распрашав за спони, каиши, филтри и имаат иста цена како од Голф, некои делови се и поевтини, а голема предност е што деловите за Алфа би биле оригинал италјански бидејќи Алфа се ретки и не прават делови во Турција или Кина. А за изглед лично мојава Алфа која има дизајн стар 20 години може да се спореди и со коли од 2007-8 година, бидејќи е некој посебен пакет со ал. банташи и сполјери, седишта од некој посебен материјал и што уште не.
Прегледај го приврзокот 87539

Убаво им кажа,се рекло Алфа и готово,огин скапо било,а нема врска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom