LG optimus l7 пρоблеми

• Креатор на темата Креатор на темата Vict0r
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 септември 2012
Мислења
71
Поени од реакции
21
Незнам што е финтава со лџиво све е топ али често κамеρата зеза,ќе ја уκлучам и стои цρно нема ништо неможам ни да слиκнам ќе се замρзне се..исто и цел телефон знае да се поρемети..пρв пат почна κоа ми пишуваше No service место Vip и немаше мρежа..да го отлчучам те саκаше те неќеше и извадив батеρија па стаив и оκеј си беше после. Дρуг ден па нешто ќе замρзне и полафунκција е,и све моρа да сρедам со тоа што ќе ја извадам батеρијата .. неκој со ваκво исκуство? Ќе тρеба највеρојатно на сеρвис,неκолκу месеци е телефонот

Sent from my LG-P710 using Tapatalk

Да не е софтверски проблем, до андроидот нешто? Тргни на страна битни ствари што имаш, пробај со фактори ресет дали ќе се среди пред да го носиш на сервис.

Ако не, преинсталирај го телефонот.

Aj dobro toa ke probam sleden pat,kako i dae fala

Sent from my LG-P710 using Tapatalk

Пробај еден фатори ресет да не си фатил некое вируфче. Ако не е тоа, сервис.

Ако имаш апликации кои користат камера како Snapchat, Barcode scanner, тие знаат понекогаш да ја багнат камерата.

Телефонот изгледа е тотална утка... Можеби е истата пратка што од која и јас го имам телефонот (околу јанури 2013 година - ВИП)... Истите проблеми, телефонот не функционираше за тие пари (13 000 денари). Крашнува цело време, не можеш едноставно ништо да правиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom