Натпревар #2 - Тема: Луѓе и работа [ГЛАСАЊЕ]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Чија фотографија ви се допадна највеќе?

• Вкупно гласачи
    59

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.322
Поени од реакции
34.744
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
ПРЕГЛЕД НА СИТЕ ПРИЈАВЕНИ ФОТОГРАФИИ

- Галеријата е за преглед, се гласа во темава;
- Гласањето трае 7 дена;
- Кликнете на фотографијата за да го видите авторот;
- Наредниот натпревар почнува следниот викенд;
- Темата за наредниот натпревар ја одбира победникот од овој натпревар;

Две слики фалат на линкот за преглед или само кај мене е така? На leandra и мкд владе ги нема.

Имаа одбрано дека “само они“ може да ги гледаат фотките, затоа не ги гледаше. Им ги сменив подесувањата, затоа што веќе ги имаа пријавено во натпреварот. При прикачувањето на фотките за следниот натпревар, имајте во предвид дека фотографиите треба да ви се видливи за сите регистрирани членови, а не само за вас или за членови кои ги следите.

Проверете дали ги гледате сите 13 пријавени фотографии сега.

Јас повторно гледам 11

во тесна борба, гради вгради, во фото финиш гласав за аракен
сињорина коцка, упс, сињора беше, нели? скуза ми, али ја да можев два гласа да дадам, ......... :(

leandra од мене овојпат! (y) Фотографијата и е во некоја dreamy атмосфера, тежнее кон некој вид благ надреализам, ко да не е во овој свет сликана! Филтрите завршиле одлична улога. Големо браво од мене!

Интересно е што од првиот до последниот, разликата е само 2 гласа, а меѓу сите останати - 1! :pos:
Јас гласав за @мкд владе, зошто баш некако фино ја отсликува работата, луѓето, исцрпеноста... Таква ми е, валкана и изморена.

и јас гледам 11...него пријавениве фотки некако во еден албум да се да можам само некст, некст да стискам, а не на секоја посебно за да ја видам?

@kooperativa ај следниот пат за сињорина коцка :P

Ај, сепак, следното гласање ќе ги ставам во посебен албум како минатиот пат :)

Мојот глас отиде за @Acid пошто темата беше работници а не примабалерини. Незнам оти никој не се сети да стави и манекенки на писта или состанок на борд директори. И тоа е работа ако не пак.

Уф, неколку фотографии ми се допаднаа, од различен аспект, ама гласав за Коцка заради целосната композиција и (за мене барем) симболиката на фотографијата.

Мојот глас отиде за @Acid пошто темата беше работници а не примабалерини. Незнам оти никој не се сети да стави и манекенки на писта или состанок на борд директори. И тоа е работа ако не пак.

каде беше напишано дека е темата работници? темата беше луѓе и работа, и директорите се луѓе и тие се на работа, нели? :)

Убавината во темите на фото натпреварите е што може да се толкуваат малку поразлично од страна на секој автор :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom