Dummy Bird - Македонска копија на Flappy Bird

• Креатор на темата Креатор на темата Hristijan_95
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 мај 2010
Мислења
540
Поени од реакции
72
Локација
Skopje
Тазе програмер сум, а пошто уз работење најубаво се учи, се решив да ја правам играва и после 4 недели успеав да направам игра од која што сум прилично задоволен.. Јез да е плагијат, не е оргинална идеја, ама како за прва апликација што ја ставив на Play Store, не е лоша... Може да ја симнете на линков.

JvtmvZeO6efeyJ-osan7W-DooaDgAuJ8qGrsSfnkTUPrEruADHMKZ9V_5TWZHDVIMw=h900

Моеше барем боље да ја направеше птицата, а не исто грда.

Моеше барем боље да ја направеше птицата, а не исто грда.
Па јас мислам дека поентата на играта е што е целата грда, со минимална графика, а е многу заразна... Ја можев цела да ја напраам елегантна, ама се губи тоа што те заразува..

Мене играва Flappy/Clumsy bird веќе ми здосади......., но како и да е.... едно Браво за тебе што си создал нешто :)(y)

Знам дека е Java, мислев на AndEngine, Unity, ...

Значи не те серам тебе, него оригиналот.

Срање е! Не знам како може да е заразна...
За 4 недили си можел да направиш нешто боље сигурно.

Бравос, за прва апликација е одлично, сега пробај со нешто уникатно, со среќа. :)

Добра е, убаво што си се потрудил, па чекаме прва оригинална од тебе :D

Браво му завидувам на твојот ентузијазам,by the way и јас сакам да направам игра ќе пробам во flash гледам има доста добри игрици шо се направени во flash.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom