Натпревар #2 - Тема: Луѓе и работа [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако треба да менувам (и ако смее) кажете ;)
пријавување трае до сабота на полноќ, тогаш се затвара и то што е стигнато се става на гласање, ако ти сметаш дека треба да ја смениш - смени ја

Значи извинете што сликава е со вотермарк ама варен .!. што ќе успеев да ја најдам оригиналот во ова доба. Плус ја одбрав оваа пошо немам време неделава да одам на клиника и да сликам нешто поексплицитно и да победам :icon_lol: Јас бев наредна што седна на столов :ROFLMAO: Поздрави и честитки и до вас, ubavi ste pozz okk

Прскање крв
by Ilumious on Кајгана форум

некако еве успеав да ја ставам во албум,ама понатака не можам - толку
имав многу слики деновиве направено,а една и пред малку каде луѓе,градежници полнеа темели за некоја нова зграда - ноќе.
--------------------
а оваа нека оди за овој натпревар:одговара баш луѓе и работа,а на некои и ова им е работа,да во работно време влегува:
- шетање помеѓу народот. кинење ленти на паркови и фонтани и фрлање лопати за нови темели на споменици и мостови.
Ова фотографија е во категорија “документарна“ стави пообро некоја со аргати и работници овде многу работа не се гледа

Picture 1148.jpg
прифатено... погоре фотографијата е само за реклама (а јас мислев пак е добра)...такво е времето,предизборно, а оваа за натпревар
-------------------
Скопје,кога имаше магла и забрана за работа на отворено,ама за овие работници тоа не важи,а меѓу нив има и 60 годишњаци.

Пријавувањето е завршено, на ред е гласањето (наскоро ќе биде отворена тема за гласање @Acid ќе прави некои магии со галеријата па ќе почекаме) кое ќе трае до следната сабота на полноќ после кое победникот ќе ни зададе нова тема.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom