Sepultura @ М.К.Ц. Скопје - 09.06.2014.

• Креатор на темата Креатор на темата bootboy
  • Време на започнување Време на започнување
ПОТСЕТУВАЊЕ!

Картите до крајот на месецов ќе чинат 700 денари! Од 01.04. до 08.06. цената ќе биде 900 денари! На денот на концертот ќе бидат 1.100 денари! Картите се ограничени!

Продажни места:
Скопје: М.К.Ц. и кафе бар Браво!;
Битола: Hard Rock caffe (Кај Оризо);
Прилеп: Кај Горјан.

Луѓе, ај ако има кајгана екипа за дешавкава пишете ми време и место ве молам :) ми се иде страшно...

Луѓе, ај ако има кајгана екипа за дешавкава пишете ми време и место ве молам :) ми се иде страшно...
јас не смам, ќе ме исфрлат со партали :( јуниорите имаат предност

Шо се десило на крај?

image.png

Добро кој му дозволил да се качува таму? :facepalm:

Шо се десило на крај?
Видоа троа крв и сакаа да се прекине концертот. Глупости. Постои брза помош за тоа, а не Ратамахата да ми ја прекинуваат, плачипички!
СЕПУЛТУРА беа на бината, а не некој хуманитарци, ебате лигавите ебате!

Дојде болничко и ја собрале цурата иначе е океј, се јавија дека ја освестиле.
За свирката ќе кажам дека беше добра, атмосферата беше топ, тон мајсторот ја сјеба работата за сите пари. И не одам по шутки со искусни металци веќе се провртев 3-4 пати али сеа се ме боли :D

п.с. на метал свирки пазете да не ви падне некоја грамада од 150 кила мускулна маса (викам ја стероидите се лоша дрога)
AND ROOOTS! @Несериозен

Се надоврзувам на тоа што рече @StormRage од погоре во поглед на атмосфера и све то, али нормално сега пак ќе се плука по Сепултура, по металот и по имиџот, наместо по типот кој из чиста мира направи инцидент...Среќа девојчето е океј, нареден пат идеме пак :)

According to this во мкц нема да ви паѓаат луѓе на глава веќе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom