Најубавите очи ...

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Мама ми вика дека моите очи биле најубави:pipi:
Ја па мислам дека типкава ги има најубавите :wub:
zooey-deschanel-photo.jpg

00090m.jpg

Иако омилени ми се црни очи... таа ги има најубавите (:

Дечко ми има чудни но убави очи. Зелени се али кога е на сонце или у соба кога му оди светло од сонце во очите немате поим во каква плава боја му се прават. Моментално немам некоја слика да ви покажам ( т.е имам кога му се зелени, а го има на една кога му се светло плави..али мешавината кога му се преливаат од една во др боја немам ). Немате поим каква боја е тоа, и тоа каква плава боја. Плавата боја му се менува ( нијансата посветло - потемно плава) во зависност од јачината на светлото. Јас искрено прв пат гледам некој со такви очи. Некогаш има таква јака боја на очи тоа страшно дури. Нема некој што не го забележал ова кај него..Јас сакам повеќе машко со светли очи бидејќи имам кафени, али вакви очи не знам, мн се убави а некогаш мн страшни ...

Кај машките дефинитивно ме привлекува погледот, на тоа паѓам. Поубави очи од на Тоше Проески немам видено во животов, прекрасна форма на очите имаше,до сега немам видено друго машко со такви очи,доколку видам сигурно ќе ми биде следниот фаворит :-) а ако збориме за боја на очи тогаш дефинитивно плава, како очите на Сашко Коцев, кога ќе ме погледне се топам :-) :-) :-)

Еве ги мојте очи :icon_lol:

Attachments

• IMG_0636 - Copy.JPG
    IMG_0636 - Copy.JPG
    152,3 KB · Прегледи: 24
Што оки ќе имав ја значи -.- Понекогаш ми се ептен зелени а некогаш маваат на кафено во центарот што го имам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom