Најубавите очи ...

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Ч

Чек Он Ит

Гостин
Тука ставајте ги најубавите очи спред вас ... И не бутајте само слики ... Дајте образложение зошто тие очи се најубави за вас ... Заради бојата, формата или ? Еве јас ќе почнам :

~ Kristin Kreuk ... Бидејки зрачат некако со добрина и имаат многу убава форма ...

Kristin-Kreuk-Photograph-C11811247.jpeg

~ Christina Aguilera ... Ептен убави очи ... Боја убава ... и многу покажуваат, имаат некоја длабочина ...

aguilera.jpg

Толку засега од мене :salut:

Ovaa boja na oci i forma na oci najmnogu me privlekuva mozebi zosto se mali povleceni ne tolku istaknati, mili :helou:

Attachments

• beauty_062.jpg
    beauty_062.jpg
    104,8 KB · Прегледи: 38
Најубавите женски и машки очи во светот....

Холивудските ѕвезди знаат како правилно треба да се истакне бојата на своите очи. Како што кажуваат најпознатите мејк-ап стручњаци, најдобра нијанса со која може да ги истакнете вашите зелени очи е со боја на лавнада или со боја на кафе.

еве ја мојата листа
1.рајана
najubavite--zenski-oci-05.jpg

2.Шарлиз Терон
najubavite--zenski-oci-01.jpg

3.Тјара Бенкс
najubavite--zenski-oci-08.jpg

4.Скарлет Јохансон
4.jpg

5.Адриана Лима
Adriana%20Lima%2020.jpg

:lalala:

http://imageshack.us
Фотошоп брцнал прсти на сликава,ама многу ми се допаѓаат очите:)

http://imageshack.us
Отсекогаш ми се допаѓала формата на очи на Одри Хепберн,па башка и ефектот што го има ајлајнерот :)

И фајнали,мај фејворит ајс :)
Моделот Дариа Вербови:

Засега само женски најдов што ми се допаднаа :toe:

Prviot e Manolo Cardona,a vtoriot Chad Michael Murray. Spored mene najubavi maski na planeteva (i so najubavi oci) :)

Ова е Linda Kozlowski глумицата од Crocodile Dundee.Е сеа не можев да најдам голема слика кај што ќе и се видат убаво очите ама тие што го гледале филмот сигурно ги приметиле нејзините прекрасни очи:)

bcbg_ss2005_jessica-stam_05.jpg

Големи, сини, длабоки.Ми се свиѓат и формата шо и е многу уба, а и фактот шо ја прает како да имат плачено. Сакам таков ефект :) Jessica Stam

Еве ја и мојата листа:
1. Reese Witherspoon
938825996040031228withelt0.jpg

2. Angelina Jolie
1961_1701_Jolie-Angelina-hair-03-400-lo.jpg

3. Natalie Imbruglia
natalie_imbruglia_5.jpg

4. Paul Walker
paul_walker.jpg

5.Tyra Banks
tyra_banks,0.jpg

Не дадов ни на една објаснување зошто баш тие ми се свиѓаат, зошто ни самата јас незнам зошто :toe: . Сите ме се некако привлечни, заводливи, прекрасни...

plavookiholivudskiubavizh9.jpg

posebno mi se dopaga formata na nejzinite oci.

osleneb1.jpg

Krupni oci i dlabok pogled.Prekrasno

gaspard_ulliel_1205776299.jpg

-најубавиот човек на планетава со најубави очи...плави..она оштро ситно око..кое коај ќе го погледнеш..не те остава рамнодушна...барем мене...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom