Имам потреба од програмери, за изработка на онлајн курсеви.

• Креатор на темата Креатор на темата Vanish
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 септември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
10
Здраво,

Имам потреба од програмери за изработка на онлајн видео курсеви. Доколку познавате Java, C++, PHP, MySQL или сте специјалист во нешто друго поврзано со програмирање, а сметате дека имате талент за креирање на онлајн курсеви, тогаш вие сте нашиот човек.

Доколку сте заинтересирани и сакате да дознаете се околу тоа каков треба да биде курсот, колкав паричен надомест ќе добиете за истиот и слично, контактирајте ме на bobikuzmanovski@hotmail.com

Здраво,

Имам потреба од програмери за изработка на онлајн видео курсеви. Доколку познавате Java, C++, PHP, MySQL или сте специјалист во нешто друго поврзано со програмирање, а сметате дека имате талент за креирање на онлајн курсеви, тогаш вие сте нашиот човек.

Доколку сте заинтересирани и сакате да дознаете се околу тоа каков треба да биде курсот, колкав паричен надомест ќе добиете за истиот и слично, контактирајте ме на bobikuzmanovski@hotmail.com

Каков курс бе брат и колку може тоа да биде платено? Освен ако не плаќаш по 1000 денари од видео стварно не знам кому се исплати. А и зошто да ти продава знаење кога може часови да држи од тоа што го има, наместо твоите онлајн курсеви да му земаат работа?

Затоа што курсот еднаш ќе го сними и ќе заработува повеќекратно од него, и има многу големи шанси да заработи многу повеќе од 1000 денари од видео.

Брат, да бидеме реални, твоите "многу големи шанси" се релативна работа. А кој и да се пријави кај тебе, ако го поседува знаењето кое ти го бараш, за саат време од група студенти на кои им е нејасно како одат некои работи ќе им земе СИГУРНА сума пари и тоа пет пати поголема од таа можна што ја нудиш. Затоа, мој совет ти е да се преориентираш кон друго и да не им ја земаш работата на луѓето. Ова не го правиш за општо добро или сл, туку за твој личен профит, од кој било кој пријавен треба да се радува ако го платиш над 1000, а знаењето му вреди сто пати поише. Без навреда, али не можеш да ме разувериш дека е поинаку. Поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom