Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има внесено неколку меѓутоа се однесува на критикување на баш СЕ. Кој сака да биди утредник заедно со мене ПП![]()
ова ако го сметаш за неписменост тогаш бравос.... -.-'
само не си излгегол надвор да видиш свет туку седиш овде да му поправаш грешките на сите.. да ги ОПИСМЕНУВАШ
а ти ќе мењаш свет и ќе бунтуваш на интернет со рандом неписмен блог?само не си излгегол надвор да видиш свет туку седиш овде да му поправаш грешките на сите.. да ги ОПИСМЕНУВАШ
Прво и ти кажуваш за неписменост а види си дијалект:
мењаш= менуваш
у= во
фаца= лице
тибам= ти ебам
Воторо... ако излезам на улица нешто ќе се смени. Да, ќе бидам таргетиран и никогаш нема да можам да го завршам факултетот (нешто што се случи на еден мој соученик), а во државата, не тука неможам ништо да сменам... ниту па простото Македонски размислување, и одма менувањето на тема наместо да кометирате за истата, како што тоа го направи Ilumious
Затоа мили мои македонски најголеми патриоти со бугарски пасоши, експерти на сите полиња, од ракомет до политика ви поскаувам убаво живеење во оваа беда и нека ве клецка кога сте доволни прости и глупи. СО ЗДРАВЈЕ ДА СИ ГО ПРИМАТЕ... а за мене не се секирајте пошто гледам дека се растревоживте оти направив грешка поради брзо куцање.. одма почнувам процедура за иселување било каде, па макар и во Сирија...
Прво и ти кажуваш за неписменост а види си дијалект:
мењаш= менуваш
у= во
фаца= лице
тибам= ти ебам
Воторо... ако излезам на улица нешто ќе се смени. Да, ќе бидам таргетиран и никогаш нема да можам да го завршам факултетот (нешто што се случи на еден мој соученик), а во државата, не тука неможам ништо да сменам... ниту па простото Македонски размислување, и одма менувањето на тема наместо да кометирате за истата, како што тоа го направи Ilumious
Затоа мили мои македонски најголеми патриоти со бугарски пасоши, експерти на сите полиња, од ракомет до политика ви поскаувам убаво живеење во оваа беда и нека ве клецка кога сте доволни прости и глупи. СО ЗДРАВЈЕ ДА СИ ГО ПРИМАТЕ... а за мене не се секирајте пошто гледам дека се растревоживте оти направив грешка поради брзо куцање.. одма почнувам процедура за иселување било каде, па макар и во Сирија...