Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Правев веган бургер со домашни лепчиња и фалафел. Не е вкусот ко што пробав еднаш, ама океј е... Во фрижидер се стегнува едно благце со 3 состојки.
Прегледај го приврзокот 245583![]()
Океј се, ама искрено не се како што очекував. Освен што смедата беше таман, не се распаѓаше, убаво се оформуваше. Еднаш имам пробано во Public room и не можам да ги заборавам, предобри беа. Овие се онака, not great, not terrible. Може дека немав кумин и коријандер што се побитни...@shumecha daj recept za falafel topcinjavaja ednash probav ama ne gi napraviv dobro. Ova izgleda super
Што благо е ова, многу примамливо ми делува?Океј се, ама искрено не се како што очекував. Освен што смедата беше таман, не се распаѓаше, убаво се оформуваше. Еднаш имам пробано во Public room и не можам да ги заборавам, предобри беа. Овие се онака, not great, not terrible. Може дека немав кумин и коријандер што се побитни...
Ова се состојките:
400 гр отстоен наут, 1 лажичка сол, 2/3 китка магдонос, 6 листа блитва, главата и перките од младо лукче, 1 лажичка ким, 1/2 лажичка црн бибер, 1/2 исцеден лимон, 1 лажичка црвен пипер, 1 кромид, 1 морков, 4 лажици лебни трошки, 1 помал варен компир, 1/3 лажичка вегета, 1 лажица сода бикарбона.
Ќе правам другпат и ќе сменам нешто...
Еве го и благото иначе:
Прегледај го приврзокот 245608
Леле, клај му напрај уш еден ордевер, ајдамер, печеница, врат, кулен, пилешки гради отварај гајбето на маса и идаме на визита. И руска заборајв, да макаме.Кифли.Во соработка со баба ми
Во живот тесто немам спремано ни месено. Златен Скајп, додај брашно, меси вака, сеа сврти го, сеа со рацете вака така, ај сеа оптегни па со сукалото вака... Некако стигнавме до крајниот производ. Утре една руска има да направам па нека пукнат душманитеПрегледај го приврзокот 245403