CafeDelMar
Luminance
@Agda Beata

Барисон гауда со песто од босилок и домати.
Инаку, пилешкото го пржам со зачини, го ставам во огноотпорен сад најдолу.
Спремам бешамел, не знам грамажа се од око ми е. Путер, брашно и млеко, на крај ставам 100 мл бело вино, свежо оригано и свеж рузмарин. И во фурна на 250 околу 15 минути.

Овде е со гаудата од погоре, ајдамер, чедар и моцарела.
И да, јадеш салати 6 дена во неделата и еден ден креваш хормон на среќа.

Барисон гауда со песто од босилок и домати.
Инаку, пилешкото го пржам со зачини, го ставам во огноотпорен сад најдолу.
Спремам бешамел, не знам грамажа се од око ми е. Путер, брашно и млеко, на крај ставам 100 мл бело вино, свежо оригано и свеж рузмарин. И во фурна на 250 околу 15 минути.

Овде е со гаудата од погоре, ајдамер, чедар и моцарела.
И да, јадеш салати 6 дена во неделата и еден ден креваш хормон на среќа.

Последно уредено: