- Член од
- 10 февруари 2013
- Мислења
- 240
- Поени од реакции
- 81
хм,добро извини имам почит према постари членови на форумотЈоој пак ме сваќаш погрешно ... не се расправам и не кудам никого

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хм,добро извини имам почит према постари членови на форумотЈоој пак ме сваќаш погрешно ... не се расправам и не кудам никого
http://www.aliexpress.com/item/Whol...300-with-Tools-Sticker-Screen/1468342917.html ако мислеше на овие алатки и сето тоа за 5 долариbtw Loca glue е лепакот? имам читано и гледано дека се суши со фен за коса,а за лепак ќе го искористам фабричкиот после само ќе сушам,а пак крај на крај ќе купам и лепак ако е дојдено до него,не верувам дека е поскап од 5 долари.Вреди да се проба
![]()
Колку си грешкаааааааа ... никогаш не сум имал намера нити сум направил такво нештоНајјако на темата е што 2ца продавачи и сервисери на телефони го нападнаа едниот wannabe продавач и сервисер на телефони.
Ех македонче , полно си злоба и завист.![]()
Најјако на темата е што 2ца продавачи и сервисери на телефони го нападнаа едниот wannabe продавач и сервисер на телефони.
Ех македонче , полно си злоба и завист.![]()
И сега као треба да ти се правдаме не е така, вака е... Небаре еден сервисер е во државава, па сега од аматери ќе ни отиде лебот...
Абе што е македонче? Серџија без грам искуство, али во буцкалски нарцисоиден елемент е тоа е македонче... што не фатило ништо, нема веза од живота, али е затоа прв да коментира, најискусен е за сѐ, пред кооперација е главен, има одговор на сите животни прашања... буцкало на сите светски теми....
е тоа е македонче.
Совет: место да бистриш сеир, оди напрај нешто, па после коментирај дали е вака или така. Кога луѓе со искуство кажуваат нешто, пред такво нешто само се МОЛЧИ, а не да отвориш уште толкава уста...
Пшт.
пшт пшт.
Добро,дали јас некаден кажав дека му се противам на Торте,или нешто слично? Дај препрочитај се малце што пишуваш, ако ме чека слава од промена на екран,до сеа требаше да бидам Стив Џобс, и да си го сменив сам екранот на мојот Lg l7 и се потрудив многу малце,не сум менувал на с3 и не сум имал искуство со поправка ама зошто да не пробам? побарај погоре имаше видео со тие "алатки од 5 долари" се менува екран и тоа како.А тоа дали знам нешто или се мешам секаде и дали да молчам е мое право,натерај ме да молчам и да не се мешам и ќе престанам.Благодарам на советот,еден дел го прифаќам сигурен сум знаеш кој,другиот земи си го назад за себе.
Тоа беше еден дел од советот кој го прифаќам,ги слушам поискусните.Што ке се избламирам одам на интревју за работа во Ејпл па ке се избламирам? Ти си обичен човек,и јас сум обичен човек не постои бламирање помеѓу нас.Ако не ти се свиѓа темата не коментирај и не ги подценувај луѓето.На LG L7 екранот и тачот се засебно, нормално дека си го сменил екранот, тоа и дете може да го направи. С3, С4, Нотовите, ајфони, хтцињата од новите 2 генерации се нешто СОСЕМА ДРУГО! Ти само гледај клипчиња на јутјуб.
Значи ако се кажува нешто од поискусни, се слуша, а не како прле-пред магаре, па уште детски муабети „натерај ме да молчам бе“ хаха.... Нема што да те терам, сам треба да се свестиш дека тресеш глупости, ако не се свестиш јас нема да изгубам ништо, само ти ќе се избламираш.
Со среќа во работата, а богами и во животот со вакви ставови.
Тоа беше еден дел од советот кој го прифаќам,ги слушам поискусните.Што ке се избламирам одам на интревју за работа во Ејпл па ке се избламирам? Ти си обичен човек,и јас сум обичен човек не постои бламирање помеѓу нас.Ако не ти се свиѓа темата не коментирај и не ги подценувај луѓето.
Фала исто и тебе среќа во работата и повеќе успех![]()
Не ни реков дека сум блиску,прочитај подоброДалеку си од интервју за работа во Епл.![]()
Н
Не ни реков дека сум блиску,прочитај подобро![]()