Бизнис/Купи/Продај

• Креатор на темата Креатор на темата iwin4god
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.aliexpress.com/item/Whol...300-with-Tools-Sticker-Screen/1468342917.html ако мислеше на овие алатки и сето тоа за 5 долари ;) btw Loca glue е лепакот? имам читано и гледано дека се суши со фен за коса,а за лепак ќе го искористам фабричкиот после само ќе сушам,а пак крај на крај ќе купам и лепак ако е дојдено до него,не верувам дека е поскап од 5 долари.Вреди да се проба :)

Леле постовивеееееее.....

Со алатки од 5 долари ќе менува стакла на мобилни, ахаха... ти мора да си бре некој феномен, мора да се сите сервиси во светов будали што плаќаат и по 2000 евра за ваква опрема :)

Без навреда, ама ако ти ова го изведеш успешно, рачунај дека те чека светска слава и големо богатство :)

Најјако на темата е што 2ца продавачи и сервисери на телефони го нападнаа едниот wannabe продавач и сервисер на телефони.

Ех македонче , полно си злоба и завист. :icon_mrgr:

Најјако на темата е што 2ца продавачи и сервисери на телефони го нападнаа едниот wannabe продавач и сервисер на телефони.

Колку си грешкаааааааа ... никогаш не сум имал намера нити сум направил такво нешто
само му кажувам добронамерно дека не е така едноставно како што мисли и дека си треба опрема
и се случува да пукне екранот, а тоа чини 8-9-10,000 зависи за с3, с4 и оди комплет нема мрдање тука

јас најискрено ми донесоа галакси 4ка за стакло и сам не ризикував да си сменам, си платив да ми го сменат кај колеги

Дечкото е почетник и сака да влезе во шема и треба да слуша совети од постари и поискусни

И сега као треба да ти се правдаме не е така, вака е... Небаре еден сервисер е во државава, па сега од аматери ќе ни отиде лебот...

Абе што е македонче? Серџија без грам искуство, али во буцкалски нарцисоиден елемент е тоа е македонче... што не фатило ништо, нема веза од живота, али е затоа прв да коментира, најискусен е за сѐ, пред кооперација е главен, има одговор на сите животни прашања... буцкало на сите светски теми....

е тоа е македонче.

Совет: место да бистриш сеир, оди напрај нешто, па после коментирај дали е вака или така. Кога луѓе со искуство кажуваат нешто, пред такво нешто само се МОЛЧИ, а не да отвориш уште толкава уста...

Пшт.

пшт пшт.

И сега као треба да ти се правдаме не е така, вака е... Небаре еден сервисер е во државава, па сега од аматери ќе ни отиде лебот...

Абе што е македонче? Серџија без грам искуство, али во буцкалски нарцисоиден елемент е тоа е македонче... што не фатило ништо, нема веза од живота, али е затоа прв да коментира, најискусен е за сѐ, пред кооперација е главен, има одговор на сите животни прашања... буцкало на сите светски теми....

е тоа е македонче.

Совет: место да бистриш сеир, оди напрај нешто, па после коментирај дали е вака или така. Кога луѓе со искуство кажуваат нешто, пред такво нешто само се МОЛЧИ, а не да отвориш уште толкава уста...

Пшт.

пшт пшт.

Добро,дали јас некаден кажав дека му се противам на Торте,или нешто слично? Дај препрочитај се малце што пишуваш, ако ме чека слава од промена на екран,до сеа требаше да бидам Стив Џобс, и да си го сменив сам екранот на мојот Lg l7 и се потрудив многу малце,не сум менувал на с3 и не сум имал искуство со поправка ама зошто да не пробам? побарај погоре имаше видео со тие "алатки од 5 долари" се менува екран и тоа како.А тоа дали знам нешто или се мешам секаде и дали да молчам е мое право,натерај ме да молчам и да не се мешам и ќе престанам.Благодарам на советот,еден дел го прифаќам сигурен сум знаеш кој,другиот земи си го назад за себе.

Добро,дали јас некаден кажав дека му се противам на Торте,или нешто слично? Дај препрочитај се малце што пишуваш, ако ме чека слава од промена на екран,до сеа требаше да бидам Стив Џобс, и да си го сменив сам екранот на мојот Lg l7 и се потрудив многу малце,не сум менувал на с3 и не сум имал искуство со поправка ама зошто да не пробам? побарај погоре имаше видео со тие "алатки од 5 долари" се менува екран и тоа како.А тоа дали знам нешто или се мешам секаде и дали да молчам е мое право,натерај ме да молчам и да не се мешам и ќе престанам.Благодарам на советот,еден дел го прифаќам сигурен сум знаеш кој,другиот земи си го назад за себе.

На LG L7 екранот и тачот се засебно, нормално дека си го сменил екранот, тоа и дете може да го направи. С3, С4, Нотовите, ајфони, хтцињата од новите 2 генерации се нешто СОСЕМА ДРУГО! Ти само гледај клипчиња на јутјуб.

Значи ако се кажува нешто од поискусни, се слуша, а не како прле-пред магаре, па уште детски муабети „натерај ме да молчам бе“ хаха.... Нема што да те терам, сам треба да се свестиш дека тресеш глупости, ако не се свестиш јас нема да изгубам ништо, само ти ќе се избламираш.

Со среќа во работата, а богами и во животот со вакви ставови.

На LG L7 екранот и тачот се засебно, нормално дека си го сменил екранот, тоа и дете може да го направи. С3, С4, Нотовите, ајфони, хтцињата од новите 2 генерации се нешто СОСЕМА ДРУГО! Ти само гледај клипчиња на јутјуб.

Значи ако се кажува нешто од поискусни, се слуша, а не како прле-пред магаре, па уште детски муабети „натерај ме да молчам бе“ хаха.... Нема што да те терам, сам треба да се свестиш дека тресеш глупости, ако не се свестиш јас нема да изгубам ништо, само ти ќе се избламираш.

Со среќа во работата, а богами и во животот со вакви ставови.
Тоа беше еден дел од советот кој го прифаќам,ги слушам поискусните.Што ке се избламирам одам на интревју за работа во Ејпл па ке се избламирам? Ти си обичен човек,и јас сум обичен човек не постои бламирање помеѓу нас.Ако не ти се свиѓа темата не коментирај и не ги подценувај луѓето.
Фала исто и тебе среќа во работата и повеќе успех :)

Тоа беше еден дел од советот кој го прифаќам,ги слушам поискусните.Што ке се избламирам одам на интревју за работа во Ејпл па ке се избламирам? Ти си обичен човек,и јас сум обичен човек не постои бламирање помеѓу нас.Ако не ти се свиѓа темата не коментирај и не ги подценувај луѓето.
Фала исто и тебе среќа во работата и повеќе успех :)

Далеку си од интервју за работа во Епл. ;)

Н
Не ни реков дека сум блиску,прочитај подобро ;)

Јас не реков дека ти си рекол дека сум рекол..... :)

Само си констатирам некои работи. Не рипај одма :)

Почнав да продавам,рам мемории,хард дискови,процесори,матични,купив еден sony xperia tipo со расипан софтвер за 1500,го продадив 3200 тоа е сеа за сеа,за понатака ќе видеме :D

Момак, пробај си, како што пишаа претходно, барем да не те јаде јанѕа после што можело да биде. Здравје да ти тргне малку, ќе си инвестираш и во опрема и алат, а мора да се има добар алат. Тие 5 доларските од Кина се реално заебанција, иако може да ти завршат работа еднаш.

Од прочитаното мислам дека krale i Torte Mobile не сакаа да те понижат, само ти ја посочија реалноста бидејќи работат во тој сегмент и ги знаат работите од прва рака. Можеби лошо беше формулирано мислењето, ама се надевам дека не беше злонамерно.

Така да, пробај, терај и со среќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom