Стрип во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Aco_Lojd
  • Време на започнување Време на започнување
Абе во ред страницава...ама некои подетални информации за македонскиот стрип нема!
Плус тоа во Македонија најактивен е Тхе Мич!
Иако и јас сум заинтересиран за тој што сака нешто да направиме...немора којзнае што за почеток...

Уште постои Супер Тоше? :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Не верувам...али кога го видов првиот пат...подот во продавницата го метев од смеење...

.

Vejke recisi 6 meseci,a www.stripovimk.tk stana respektibilen strip sajt so poseten forum http://forums.cjb.net/stripovimkcom.html
Tuka se i najdobrite strip avtori od makedonija,kako i ogromen broj na informacii vo vrska so stripot vo poranesna Jugoslavija i svetot,intervjua so strip avtori,kako i intervju so "tatkoto" na ednooki,boris damovski..
pozdrav do ekipata na kajgana.com

Супер ти е замислата батка.
Но, би било убаво ако ја средиш страната малку:) На овој начин ги деградираш оние што ги ставил внатре. Пробај на кирилица. Ако веќе велиш дека имаш посети од други земји, тогаш направи ја двојазична или повеќејазична.

Ако не друго, направи ја како блог, таму имаш готови темплејти :)

А во Франција на пример, стрип култура има ненормална, цели книжарници специјално за албуми...и ќе видиш батка голем црнец, си земал стрип со сликички ко од цртани си чита:) Може има некоја филозофија во тоа, некоја уметничка вредност, не знам. Јас не сум баш фан.

Супер ти е замислата батка.
Но, би било убаво ако ја средиш страната малку:) На овој начин ги деградираш оние што ги ставил внатре. Пробај на кирилица. Ако веќе велиш дека имаш посети од други земји, тогаш направи ја двојазична или повеќејазична.

Ако не друго, направи ја како блог, таму имаш готови темплејти :)
vo pravo si za degradacija,no namerna ne e sigurno..tripod nema kirilicna poddrska i dodeka ne go prefrlam na mt.net ili na drug host,za zal,latinicata ke preovladuva..:(
fala na poddrskata

А во Франција на пример, стрип култура има ненормална, цели книжарници специјално за албуми...и ќе видиш батка голем црнец, си земал стрип со сликички ко од цртани си чита:) Може има некоја филозофија во тоа, некоја уметничка вредност, не знам. Јас не сум баш фан.
ne si se zarazil zatoa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom