Топ 5 смартфони за 2014

• Креатор на темата Креатор на темата AL.
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено кажано ама во голема заблуда си.
Нокиите како и германските автомобили се преценети.
Почнаа да продаваат виндовс мобиле и андроид со намера да ја зголемат продажбата пред конечно пропаѓање.
--- надополнето: 28 декември 2013 во 00:24 ---
Drugar nokia bessomneno vodi pred site windows drugi telefoncnja toa e fact.

Искрено кажано ама во голема заблуда си.
Нокиите како и германските автомобили се преценети.
Почнаа да продаваат виндовс мобиле и андроид со намера да ја зголемат продажбата пред конечно пропаѓање.
--- надополнето: Dec 27, 2013 11:24 PM ---
Pamti mi go postov ali ke vidis ke dojde vreme site poslednite pari i zlato haha:) da frlaat za Nokia novive i windows samo treba da legnat rabotite kad tad na lugeto ke im smaci Android i ke baraat nesto novo zatoa i Nokia se odlucija na windows sakaat da bidat porazlicni od drugite... A toa za propaganje nema veze ako pratis novosti u posleden kvartal od ovaa godina ostvarija soliden prihod i mu go zemaa tretoto mesto na blekbery...

Pamti mi go postov ali ke vidis ke dojde vreme site poslednite pari i zlato haha:) da frlaat za Nokia novive i windows samo treba da legnat rabotite kad tad na lugeto ke im smaci Android i ke baraat nesto novo zatoa i Nokia se odlucija na windows sakaat da bidat porazlicni od drugite... A toa za propaganje nema veze ako pratis novosti u posleden kvartal od ovaa godina ostvarija soliden prihod i mu go zemaa tretoto mesto na blekbery...
Освен закаснети и во последен момент исфрлени во продажба позајмени виндовс и андроид немаат идеја за ништо ново.Кога ќе ги покријат загубите од претходните години тогаш може ќе направат нешто.
Во право си,му го земаа третото место на блекбери бидејќи и тие пропаѓаат надоле што во иднина не значи дека нема да одат неизменично еден позади друг надоле заедно.

Среќно семејство :)

6.gif

^ајфонот изгледа како најголем а уствари е најмалечок:pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom