Ajмоооо на оценување

)
И како прво ја не знам Гага да ја оценувам. Не знам дали златните пердуви, дали костумот како статуата на слободата во црна варијанта или кременадлата на глава како да и ја оценам. Фрик, уникатно, ептен забележително и стил што се памети. Сеедно дали ќе има негативни или позитивни критики, тоа што Гага го носи е најкоментирано.
Katy Perry
Била мноооогу подобра. Ова не ми е ништо посебно. Просечно. Таман за 5/10
Selena Gomez
На ова детуле со нежно фацуле не му стојат свечени долги светкасти фустани. Барем не е ова оскар, ВМА награди се. Така да можела покул комбинација да има. 2/10
Eva Pigford (Marcille)
Се натпреваруваат овие која ќе има пошарена и пофрик комбинација. За мене претерано е. Не ги сакам овие комбинации, овие пренаџиџани фустани. 2/10
Ciara
Проѕирна чипа и многу пердуви... ЈОК! Не ми се допаѓа ни ова. Јес да во новава колекција преовладува чипка, пердуви и крзно... ама Кјара сум ја видела 100 пати поубаво облечена. 3/10
Ke$ha
Шо знам нишо посебно. 4/10
Rosario Dawson
Кожен плав мастило фустан и зелена ципела? ЗЕЛЕНА?? Не ми иде ич. А и неќам толку долги кожни фустани. 2/10
Snooki (Jersey Shore)
Дебелково изгледа не знае како да си ги покрие вишоков килограми. Овој фустан ептен ја истакнува дебелината. Ама има добра ципела. 3/10
Не сум љубителка на машка мода, па ни коментирање на истата.
Ал да ви ја покажам најфрик облечената синојка. 1/10 оценка
Така да се на се пејачиве за да се престигнат поточно да ги престигнат стилови на Лејди Гага, Ријана, Бијонсе ... забегуваат! Така да ништо по мој вкус. Претерано и доста кич!